Rasta podelio emotivan porodični trenutak: Sedi pored ćerke i uči (FOTO)

30.08.2021

21:39 >> 16:42

0

Đurić uživa u vremenu provedenom sa naslednicom Tarom

Rasta podelio emotivan porodični trenutak: Sedi pored ćerke i uči (FOTO)
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta raznežio je pratioce na društvenoj mreži Tviter objavivši fotografiju sa naslednicom Tarom. Da uživa u igrarijama sa mezimicom, pokazao je širokom milionskom auditorijumu, te je ovaj porodični momenat zabeležio i objavom na Tviteru.

Naime, ponosni tata uživa dok sluša svoju četvorogodišnju ćerku koja mu pokazuje slikovnicu i objašnjava familiju dinosaurusa.

– Tara mi objašnjava familiju dinosaurusa – napisao je reper na Tviteru, a onda su usledili pohvalni komentari za tatu i naslednicu.

– Ćerka ti je prava pametnica – bio je jedan od njih.

Podsetimo, Rasta je Taru dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, a kada su uvideli da im se ljubav ugasila, par se razišao, ali o naslednici oboje brinu podjednako.

Foto: ATAimages/Antoni Ahel

– Najviše je ispaštala moja ćerka, jer je jako vezana za mene, imamo poseban odnos. Ćerka nije znala gde sam, imali smo dogovor da joj kažemo da sam na putu jer je navikla da putujem, a ona je to prihvatila. Kada joj dođu drugari, govorila je da joj stvari kupuje tata jer on mora da radi. Pitala je stalno kada ću da dođem, a na kraju ne mogu da opišem tu sreću. Trenutak kada sam izašao, nisam bio svestan toga, dugo sam proveo tamo. Bio je gotov istražni proces i ja sam bio u šoku sve do momenta kad sam video njenu sreću. Njena sreća bila mi je najbitnija, to beskrajno zadovoljstvo. Rekla je: „Tata, vratio si se.” Bila je sa mnom non-stop, kada sam jednom otišao u studio pitala je mamu kada ću da se vratim. Provodila je vreme i sa bakom i dekom kad nisam bio tu, ona im je govorila: „Hajdemo kući, možda će tata da se vrati.” Ja sam jak u glavi i znam da se namestim i dobro podnesem – ispričao je Đurić ranije u „Sceniranju”.

Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike