Prave od mene dvorsku ludu! Jelena Đoković reagovala na navode da je Marija Karan flertovala sa Novakom

25.08.2021

16:50 >> 09:19

0

Noletova supruga objašnjava da je često zabole medijski natpisi, i ističe da nije prvi put da Noleta spajaju sa brojnim devojkama

Prave od mene dvorsku ludu! Jelena Đoković reagovala na navode da je Marija Karan flertovala sa Novakom
Copyright Jelena i Novak Đoković Profimedia

Supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković često ignoriše novinske natpise, a sada nije mogla da ostane uzdržana nakon što se u jednom mediju pojavila vest da je glumica Marija Karan navodno flerotvala sa Đokovićem na koncertu Dina Merlina.

Jelena i Novak Đoković Profimedia

Jeleni nimalo nisu prijali medijski natpisi na koje je burno reagovala i tada istakla da su mnogi pokušavali da ih razdvoje spajajući Noleta sa brojnim devojkama.

Jelena Đoković , Foto: Printscreen Instagram/jelenadjokovicndf

– Ako ne demantuješ laž – jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time – za novinare se to računa kao zeleno svetlo da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu – napisala je Jelena, pa priznala šta joj je smetalo svih prethodnih godina.

Jelena Đoković , Foto: Printscreen Instagram/jelenadjokovicndf

– Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo “pouzdane izvore), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima… Jer tako se poštuje lik i delo, jednog mladog, uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere – završila je Jelena na svom Instagram profilu.

U nastavku možete pogledati fotografiju koja je podigla veliku famu i o kojoj se naširoko pričalo, a na njoj su se glumica i srpski teniser samo fotografisali za uspomenu.

Marija Karan, Foto: Printscreen Instagram/marakaran

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike