Održano prvo ročište! Marina Gagić došla u sud, od Lazića ni traga, ni glasa!

14.10.2021

13:27

0

Pevačeva bivša verenica insistira da dobije samostalno starateljstvo i 500 evra mesečno za alimentaciju

Održano prvo ročište! Marina Gagić došla u sud, od Lazića ni traga, ni glasa!
ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram

Danas je održano prvo ročište za starateljstvo nad sinom Aleksejem, na kojem je trebalo da prisustvuju bivši verenici - Marina GagićDarko Lazić. Međutim, do toga nije došlo i na sudu se pojavila samo pevačeva bivša verenica koja od potražuje da Darko plaća 500 evra mesečno i traži apsolutno starateljstvo nad njihovim naslednikom. 

Ona se danas u pratnji advokata pojavila ispred suda u Rumi, dok se njen bivši partner nije odazvao pozivu. Darko je, inače, u ovom trenutku sa svojom devojkom Barbarom Bobak na romantičnom putovanju u Egiptu.

ATAImages/ A.A.
 

Marina i Darko su pokušali mirnim putem da se dogovore oko starateljstva nad sinom, ali im to nije pošlo za rukom, te je Lazić u nedavnom intervjuu istakao da je izlazak na sud potencirala Gagićeva. 

- Mi se nismo svađali, ona je to potegla, sud, sve. Mi nismo venčani i bez problema sam rekao, kada je rekla koliko hoće para - to je to, nikakav poblem. Kad nije imala za šta da se uhvati, onda kao "ajmo na sud". Ništa neće postići, non-stop pokušava neke, ne direktne pretnje, nego sve nešto okolo naokolo, pokušava da me bocne. Kažem: "Nemoj to da radiš, nećeš uspeti da me iznerviraš, neću napraviti s*anje". Neću, meni je dete, i jedno i drugo, bitnije od svega, a to što ona vidi drugačije, shvatiće... Mislim da je i ona malo dete u glavi, pa će shvatiti kad poraste - rekao je Lazić za Telegraf.rs. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Gagićeva je ranije objasnila kako stoje stvari između nje i Lazića.

- Nažalost, sud će morati sve da odluči iako smo mi i sami to mogli. Tražim puno starateljstvo nad detetom. Iako kao majka svakako imam prioritet, da ne bih razmišljala šta će biti sutra, da me glava ne bi bolela, moram ovako da pravno raščistim stvari. Sutra da moram da ga jurim za potpis ako negde idem sa detetom van zemlje ili ako treba nešto za školu ili šta sve može da iskrsne. Biće određena i alimentacija koju će morati da plaća. Što se tiče raspodele imovine, ja svakako nisam volela da budem u Brestaču ni dok smo živeli u toj kući. Nisam volela da svi budemo u istom dvorištu, tako da ništa od tih nekretnina od njega ne tražim, a oni nema ništa drugo sem toga - kazala je Marina. 

Printscreen/Instagram/gagic marina
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti