Uskratila sam deci svaki kontakt s ocem! Tanja Savić: Dušan je poremećen i narkoman!

10.07.2021

08:04 >> 07:36

0

Autor: M. Mitić

Pevačica se savetuje sa dečijim psihologom kako bi sinovima Maksimu i Đorđu što više olakšala porodičnu dramu, koja traje više od godinu dana

Uskratila sam deci svaki kontakt s ocem! Tanja Savić: Dušan je poremećen i narkoman!
Copyright Tanja Savić i Dušan Jovančević, Foto: A.A./ ATAImages

Suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević oglasio se za domaće medije nakon što se ona sa sinovima vratila iz Australije u Srbiju, te tvrdio da mu još uvek zakonita supruga zabranjuje kontakt sa decom.

Tanja se sada oglasila pa rekla da ne želi da u medijima komentariše preterano supruga, ali je potvrdila da se njihovi sinovi Maksim i Đorđe ne čuju sa ocem, jer su tada, kako kaže, daleko mirniji.

– Ne želim da se bakćem sa Dušanom. Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao – rekla je ona i dodala:

24sedam/ Goran Sivački

– Kakva bih ja majka bila, kada bih dozvolila da mi deca propadaju pred očima, a da ja ne reagujem na to i da ignorišem njihovu agresiju – objasnila je Tanja, pa dodala zašto reči njenog muža nemaju težinu.

– Neka on nastavi da priča svoje, on je dokazao da je poremećen i da je narkoman – kaže Tanja i otkriva da suprug i sa njom pokušava da stupi u kontakt.

– Dušan se oglašava u medijima, a nije javna ličnost, čak je i mene zvao. Ne želim da dajem na značaju jednom takvom čoveku. Dokazala sam ko sam i šta sam, i to mi je važno, a on me ne zanima – rekla je ogorčeno Savićeva za Alo i istakla da ne želi da se javno prepire sa uskoro bivšim mužem.

anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Što bi narod rekao, ovo su “ciganska posla”, a ja ne želim da budem deo toga. Ne želim da se ovo više nastavlja, muka mi je od svega. Ispadam u javnosti kao neka najgora tračara, a to ne želim. Samo želim da budem srećna sa svojom decom i sada uživam u njima – ispričala je Savićeva

Podsetimo, Dušan Jovančević se nedavno oglasio i tvrdio da sa decom ima prijateljski odnos, te da ih voli toliko da bi bio spreman čak “ponovo da ih otme”.

– Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih sve za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke – izjavio je tada navodno Jovančević.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike