Ana Nikolić se oglasila nakon što je izazvala udes: Bila sam uznemirena

10.10.2021

10:34

0

Pevačica je priznala da je napravila grešku i kaje se zbog toga

Ana Nikolić se oglasila nakon što je izazvala udes: Bila sam uznemirena
Copyright Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić, popularna pevačica, pre dve noći je, dva sata nakon ponoći, na Voždovcu u Ribničkoj ulici izgubila kontrolu nad vozilom marke "Mercedes" nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil "Škoda fabia" koji je bio parkiran. Nakon toga Ana je nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udarila još jedan automobil koji je bio parkiran, marke "Suzuki svift". To isto vozilo, od siline, udara u parkirani automobil marke "Golf". Povređenih lica nije bilo, a pevačici je urađen alkotest koji je bio 0,00 mg/ml. Sada je rešila da se i ona oglasi.

Printscreen Youtube/RTVPinkofficial
 

Naime, Ana je na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, objasnila kako je došlo do sudara i zašto je bila uznemirena.

- Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednim novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića, što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada - tačno je, izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka - napisala je Ana.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
 

Inače, ovo nije prvi put da se piše da je Ana imala probleme u saobraćaju. Kako se pisalo, prema tvrdnjama očevidaca, Ana Nikolić je izazvala udes u tržnom centru u Beogradu, nakon kojeg je i pobegla. Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na parkingu tržnog centra tvrde da su prepoznali Anu, te da su videli kako je svojim autom udarila drugi i nanela mu štetu, nakon čega je pobegla. Gospođi kojoj je automobil oštećen ostavljena je poruka preko koje je saznala šta se desilo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike