Počinje snimanje serije "Intervju sa vampirom": Poznato ko će zameniti Breda Pita i Toma Kruza

03.10.2021

18:08

0

Jednu od glavnih uloga dobio je glumac koji je tumačio omiljenog junaka u seriji "Igra prestola"

Počinje snimanje serije "Intervju sa vampirom": Poznato ko će zameniti Breda Pita i Toma Kruza
Tom Kruz i Bred Pit, film "Intervju sa vampirom" - Copyright Tom Kruz i Bred Pit, film "Intervju sa vampirom"; Profimedia

Fanovi knjiga i filma "Intervju sa vampirom" imaju razloga za uzbuđenje, jer će snimanje istoimene serije početi ovog decembra, najavio je reditelj Alan Tejlor.

Baziran na bestseler romanima En Rajs, "Intervju sa vampirom" prvi je u nizu njenih "Vampirskih hronika".

Godine 1994. reditelj Nil Džordan snimio je film u kom su igrale superzvezde Tom Kruz i Bred Pit, kao i tada devojčica Kirsten Danst. Osam godina kasnije, stigao je i drugi film baziran na romanima Rajsove, "Kraljica prokletih", u kojem je Toma Kruza u ulozi Lestata zamenio Stjuart Tauzend, dok je pokojna R&B zvezda Alija igrala glavnu ulogu, kraljicu vampira Akašu.

Tom Kruz, film "Intervju sa vampirom" Profimedia
Tom Kruz u filmu "Intervju sa vampirom"

AMC je objavio da će snimiti osam epizoda koje se bave originalnom knjigom, a da će australijski glumac Sem Rid igrati Lestata, dok će Pitovu ulogu Luija preuzeti Džejkob Anderson.

Rid je poznat po ulozi u mini-seriji "Lambs of God", kao i filmovima "Bell" i "Despite the Falling Snow”, koji je sniman u Beogradu. Anderson je, s druge strane, najpoznatiji po ulozi Sivog Crva, vernog zapovednika Deneris u "Igri prestola".

Profimedia
Džejkob Anderson u seriji "Igra prestola"

Tejlor, koji je režirao i epizode "Igre prestola" i "Mafijaški sveci Njuarka" (koji se trenutno prikazuje u domaćim bioskopima), izjavio je da je snimanje zakazano u decembru u Nju Orleansu, rodnom gradu spisateljice, ali i mestu koje je ključno u njenim romanima.

Fanovi knjiga En Rajs s uzbuđem čekaju seriju još otkako je AMC kupio prava i na "Vampirske hronike" i "Veštice iz Mejfera", koje planira da pretvori u franšizu, piše Headliner.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike