Barbara mi nije snaja! Lazićeva majka otkrila da li pevačica dolazi u Brestač i viđa li unuka

11.10.2021

17:09

1

Branka Lazić ističe da je sa sinom u korektnim odnosima, bez obzira na medijske napise

Barbara mi nije snaja! Lazićeva majka otkrila da li pevačica dolazi u Brestač i viđa li unuka
1_amigi_28092021_067 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U domaćim medijima pojavila se vest da je Darka Lazića izbacila majka iz kuće u Brestaču, te da nisu u dobrim odnosima. Ovim navodima pevačeva majka, Branka Lazić stala je na kraj i ispričala svoju stranu priče. 

- Nije istina da sam u svađi sa Darkom. Niti je istina da sam ja njega izbacila iz kuće. Ne znam ko to priča. To su gluposti. On je moje dete, kakav god da je i šta god da je, ja se na njega ne mogu naljutitib - kaže Branka za Pink.rs, a na glasine da retko viđa unuka Alekseja, ona kaže da to nije tačno. 

ATAImages/ A.A.
 

Marina je Alekseja dovodila, viđam ga. Možda ga sad jedno vreme nije dovodila, ali uglavnom viđam dete. Onu su tu blizu. I Darko je dovodio Alekseja.

S obzirom na to da je Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić, uplovio u novu ljubavnu romansu sa Barbarom Bobak, pevačeva majka otkrila da li je Darko često dovodi kući i da li je pevačica već stekla epitet snajke. 

ATAImages/ A.A.
 

- Darko nekad dođe sam, nekad dovede Barbaru. Za sada mu je samo devojka, ona nije moja snaja, nego Darkova devojka, još uvek. Nisam u svađi ni sa Darkom, ni sa Barbarom. Poslednji put je bio kod mene pre četiri dana i doći će sutra. Ne znam da li će doći sam ili sa Barbarom - rekla je Darkova majka za pomenuti medij. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike