Bila je antivakserka, pa se predomislila: Zorannah se vakcinisala da bi mogla da putuje?!

12.10.2021

10:27

0

Autor: Marija Mitić

Influenserka trenutno boravi u Francuskoj, zemlji za koju je ovog leta izrečena mera da se u nju može ući samo sa kovid propusnicama

Bila je antivakserka, pa se predomislila: Zorannah se vakcinisala da bi mogla da putuje?!
zorana - Copyright Printscreen Instagram/ Zorannah

Influenserka Zorana Jovanović poznatija pod nadimkom Zorannah propagirala je antivakserski stav, kojeg se do nedavno držala. Ipak, ona je pogazila svoje reči te se vakcinisala protiv koronavirusa, a sve, čini se, kako bi mogla da putuje.

Naime, Zorana poslednjih dana objavljuje slike iz Francuske, zemlje za koju je ovog leta izrečena mera da se u nju može ući samo sa kovid propusnicama. Takođe, na nekim od njenih poslednjih snimaka, fanovi su primetili papir odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji, što su odmah objavili putem Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Inače, Zorana je pre nekoliko meseci na Instagramu upitala svoje pratioce da li će se vakcinisati i koji su razlozi, a na profilu je objavila uglavnom niz negativnih odgovora.

- Uglavnom je odgovor "ne". Sigurno oko 90 odsto. Šta mislite, koje je moje mišljenje? - napisala je Zorannah uz smajli, aludirajući da je odgovor da ni ona neće da je primi.

Nakon toga je snimila i video u kojem je detaljno objasnila zbog čega neće da se vakciniše.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike