Mislila sam da imam srčani udar: Zorannah prošla kroz pakao, morala i Hitna da reaguje!

20.08.2021

12:14 >> 11:52

0

Popularna blogerka otkrila je svojim pratiocima sa kojim problemom se suočila i kakvo je njeno zdravstveno stanje sada

Mislila sam da imam srčani udar: Zorannah prošla kroz pakao, morala i Hitna da reaguje!
Copyright Printscreen Youtube/Zorannah

Blogerka Zorana Jovanović, mlađoj populaciji poznatija kao Zorannah, duži vremenski period se nije javljala svojim fanovima, a nije ni objavljivala snimke na socijalnoj platformi Jutjub. Mnogi su bili zabrinuti šta se dešava sa blogerkom, ali s obzirom na to da je poznata po tome da objavljuje popularne “vlogove” po svom rasporedu i kako njoj odgovara, niko nije mislio da je nešto suviše ozbiljno.

Zorana Jovanović Zorannah, Printscreen Youtube/Zorannah

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, situacija je posve drugačija. Zorana je objavila video dugačak 46 minuta, koji je nastajao mesec dana, a između ostalog otkrila je da je imala i strašne napade panike kada se vratila u Beograd sa putovanja.

– Bila sam dve nedelje na Mikonosu, pa je došla Kristina, išle smo u Barselonu, pa na Ibicu i stvarno je bilo top. Međutim, kada sam se vratila, krenuli su da me pucaju užasni napadi panike, budili su me u 4, 5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina. Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Nastavili su se od tada, ali u blažim oblicima, više nisu samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena – rekla je Zorana, pa otkrila da je bila i kod doktora:

– Išla sam kod lekara, sa te zdravstvene strane je sve u redu, nešto je bio okidač, ne znam šta, stvarno se ništa nije dogodilo. Ali otkako sam se vratila, nisam bila ni za snimanje ni za Instagram. Nadam se da ću biti bolje u narednim danima, anksioznost je sastavni deo života, mnogo ljudi pati od toga, samo mi nije jasno zašto u ovom momentu kada je sve koliko-toliko okej. Verovatno mi se ponovo sve skupilo. Za prošlu turu znam šta je bio okidač, to je bilo pre tri godine, ali sada stvarno nemam blage veze.

Zorana Jovanović Zorannah ATAImages/Anotnio Ahel

Zorana je nakon toga pokazala i kako se provodila, spremala za rođendan prijatelja, a otkrila je i da je dosta izlazila.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike