Ona je srpska Adel! Bojana Stamenov na dijeti, već se transformisala! (FOTO)

08.10.2021

17:25

0

Autor: Marija Mitić

Po uzoru na koleginicu sa kojom je otpočetka porede, i naša evrovizijska predstavnica počela da mršavi

Ona je srpska Adel! Bojana Stamenov na dijeti, već se transformisala! (FOTO)
ata profimedia - Copyright ATAImages Profimedia

Još kada se pojavila na našoj sceni, Bojana Stamenov sve je zasenila svojim vokalnim umećem, a zbog glasa i stasa publika je počela da je naziva sprskom Adel.

Baš poput svoje koleginice, koja je napravila pravu transformaciju oslabivši čak 45 kilograma i Bojana Stamenov počela je sa određenim režimom ishrane koji je već počeo da daje rezultate.

Naime, Bojana se pre nekoliko dana, posle duže pauze, pojavila u javnosti, na premijeri filma o Džejmsu Bondu, gde je zapažena promena u njenom izgledu. Ona je vidno smršala, a kako se čini, neće odustati od svog cilja.

 

Pored toga, Bojana je promenila i frizuru pa je posle drugačija. Na fotografijama koje je nedavno objavila na Instagramu vidi se da se je učesnica Evrovizije ofarbala u plavo, a često ima afro frizuru, odnosno sitne talase.

 

 

Podsetimo, pevačica Adel smršala je neverovatnih 45 kilograma zbog čega je postala motivacija i simbol istrajnsti mnogima. Njena upornost se isplatila uz sirtfud dijetu, za kojom je nastala prava pomama nakon njenog neverovatnog uspeha kod Adel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Sada već popularnu, sirtfud dijetu, osim Adel praktikovali su Pipa Midlton i dizač tegova Dejvid Hej. Ovaj način ishrane postao je svetska senzacija, jer za sedam dana skida tri kilograma, a nema pada energije, niti odricanja od omiljene hrane. Sastoji se od dve faze, a traje ukupno tri nedelje, nakon čega možete da održavate dobijene rezultate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

– Adelina transformacija rezultat je 90 odsto sirtfud dijete, a samo 10 odsto svakodnevnog vežbanja. Obožavala je tu dijetu. Pomogla joj je da izgleda fantastično. Adel je skinula 44 kilograma pomoću ovog načina ishrane – rekao je nutricionista Eidan Gogins.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike