Otkazao sve nastupe: Vuk Mob u kućnoj izolaciji

11.10.2021

07:39 >> 07:51

0

Autor: Marija Mitić

Reper se oseća loše i ima visoku temperaturu

Otkazao sve nastupe: Vuk Mob u kućnoj izolaciji
vuk mob - Copyright Pintscreen Instagram/ Vukmob

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, saopštio je putem svog Instagram profila da se razboleo, odnosno da ima visoku temperaturu. On je takođe dodao da je u kućnoj izolaciji zbog čega su mnogi pomislili da je zaražen koronavirusom.

Kako je reper sada otkrio, on je otkazao naredne nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja, međutim, istakao je da nije pozitivan na virus kovid 19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

 

- Hvala Bogu nije korona. Imao sam dva-tri dana visoku temperaturu, sve preko 38 stepeni i baš mi nije bilo dobro... Kada sam dobio temperaturu nisam bio siguran o čemu se radi, pa sam otkazao nastupe. Sada se osećam dosta bolje, nemam temperaturu, top mi je. U pitanju je bio stomačni virus, ali ću ostati još neko vreme u kući - ispričao je reper, a zatim dodao da mu prija neplanirani odmor.

- Što se nastupa tiče, nigde ne žurim... Iskren da budem trenutno mi je lepo ovako, prija mi da malo odmaram u kući. Još nemam pojma kada se vraćam tezgama, ne razmišljam previše o tome - rekao je Vuk Mob za Kurir.

Pintscreen Instagram/ Vukmob
 

Inače, Vuk je poslednjih dana provodio vreme sa ćerkom Teonom. Kako je ona juče napunila sedam meseci, ponosni tata objavio je fotografiju sa njom i pokazao kako uživaju u zajedničkim trenucima.

Podsetimo, Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar rastali su se u junu ove godine, otkada je njihova ćerkica Teona sa majkom, dok je reper ponekad viđa. 

Olivera je na sudu tražila starateljstvo nad detetom, tvrdeći da je njen partner alkoholičar i da se ne oseća bezbedno kada je ćerkica u njegovoj blizini, međutim, reper se o ovoj temi nije javno oglašavao.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike