„Sve je to improvizacija": Scenarista filma „Crazy, Stupid, Love" je o ovome ćutao deset godina (FOTO)

31.07.2021

06:15 >> 06:18

0

Hemija je među glavnim akterima bila očigledna, iako privatno nisu izlazili, već samo na velikom platnu

„Sve je to improvizacija": Scenarista filma „Crazy, Stupid, Love" je o ovome ćutao deset godina (FOTO)
Copyright Ema Stoun i Rajan Gosling Profimedia

Scenarista Den Fogelman otkrio je na desetogodišnjicu čuvenog „Crazy, Stupid, Love” da je jedna scena Eme Stoun i Rajana Goslinga umalo „ispala” iz mnogima omiljenog filma.

Pročitajte još:

Romantični trenutak – kada se Hana Viver i Džejkob Palmer, koje su glumci oživeli, zaljubljuju jedno u drugo u krevetu uopšte nije bila isplanirana! Naime, desila se slučajno, pa isto tako i ostala u ostvarenju.

Hemija među glavnim akterima, iako se privatno nisu zabavljali, bila je očigledna, a to je na iznenađenje mnogih ipak uspelo da se prenese i na veliko platno, zbog čega je Den sada i više nego zadovoljan.

– Deset godina, čoveče. Ovo mi je omiljena Emina i Goslingova scena, kad se zaljubljuju jedno u drugo u krevetu. A sve je improvizacija – otkrio je on na Tviteru, uz snimak trejlera za film.

Den Fogelman Twitter screenshot

Fogelman, naime, isprva nije bio fan „te improvizovane ljubavi”, prenose strani mediji, pa je scena „lako mogla da leti iz ostvarenja”.

– Mislio sam da su svi poludeli i da će to i te kako da se seče. Čak sam i izašao sa seta ranije tada – prisećao se on, koji je, međutim, ubrzo promenio mišljenje, jer je sve na kraju ispalo i bolje nego što je očekivao.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike