Gordon Remzi otkrio istinu o šestoj trudnoći supruge Tane: Morali smo ozbiljno da porazgovaramo o svemu!

10.10.2021

06:15

0

Iako bi voleo da se još jednom ostvari u ulozi oca, čuvenog kuvara veoma brine to što bi „danas-sutra bio najstariji tata na roditeljskim sastancima"

Gordon Remzi otkrio istinu o šestoj trudnoći supruge Tane: Morali smo ozbiljno da porazgovaramo o svemu!
Gordon Remzi Profimedia - Copyright Profimedia

Poznati kuvar Gordon Remzi morao je da iznese delić svoje intime u javnost, pošto je nešto ranije „provukao u šali" kako mu je žena ponovo u drugom stanju, te se našao u centru pažnje. On je, naime, „Daily Mail-u" bio rekao kako je Tana u četvrtom mesecu trudnoće, pa je ispravljajući stvar ipak ispričao kako im je to za sada tek u planu.

Porodičan čovek kakav jeste, svakako bi voleo da se ponovo ostvari kao otac, ali nije mu baš pravo što bi „danas-sutra bio najstariji na roditeljskim sastancima".

- Tana nije trudna, ali razmišljamo o tome. I razgovarali smo. Rekao sam da bi to bilo divno, ali kad se nadovezala rečima: „Pa, hajde da počnemo da radimo na tome", trebalo mi je minut, dva, da se saberem. Biću najstariji tata u školu, šta ću kad bude sportski dan... ?  - požalio se on. 

- Svakako, ne prestajemo da mislimo o tome. Deca su nam divna - dodao je Gordon.

Ona nema ništa protiv!

Tana je, sa druge strane, u razgovoru s medijima pokazala koliko joj se sama ideja o šestoj bebi dopada.

Tana i Gordon Remzi Profimedia
 

- Bože, nikad ne reci nikad! Mislim da će uvek želeti još dece, ali iskreno, trenutno samo uživam u svemu što smo do sada stvorili i ne bih da „izazivam đavola". Šta bude, biće - naglasila je.

Podsećanja radi, par koji se venčalo 1996. dobio je Megan, Holi, Džeka, Tili i Oskara. Godine 2016. Tana je je izgubila jednu bebu u petom mesecu, sa čim se cela porodica teško nosila. Nerođenom sinu, zajedno sa suprugom Gordonom dala je ime Roki.

- Bio je zaista divan (suprug). Uvek smo jedno sa drugim sve delili, pa je tako bilo i sada. Uz njega, uspela sam to da prebrodim - ispričala je tamošnjim medijima prošlog novembra, razgovarajući o ovom bolnom gubitku.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike