Gordon Remzi: Deci ne dam ništa, da ne bi bili razmaženi!

09.11.2020

22:36 >> 08:17

0

Kuvar im je uvek pričao o radu i taradi, sa željom da ih ,,podigne u normalne ljude

Gordon Remzi: Deci ne dam ništa, da ne bi bili razmaženi!
Copyright Gordon Remzi Profimedia

Gordon Remzi nedavno je za britanske medije istakao kako svojoj deci smišljeno ništa ne daje, niti su na bilo koji način povlašćeni, samo kako bi bio siguran da će izrasti ,,u normalne ljude, koji sami za sebe zarađuju”. Tu je ako im zatreba sitno, ali za nešto ,,teže” – moraju ozbiljno da se potrude.

– Nije to nikakva zloba. Prosto ne želim da postanu razmažena derišta – počeo je kuvar, čija je najstarija ćerka Megan tek je za 16. rođendan prvi put bila u njegovom restoranu.

– Naša deca ne sede s nama u prvoj klasi kad putujemo. Kad budu zarađivali, više će da cene pare i onda neka troše kako hoće. Ja sam svoj novac teško zaradio -nastavio je ovaj otac četvoro dece.

– Od prvog dana sam im nametnuo to da postoji red, rad. Pored toga što bih da izbegnem razmaženost, moram da poštujem svoj posao, kao i ljude koji rade sa mnom i za mene. Šta njima treba neka razmažena klinčadija, da im smeta dok rade, samo zato što im je otac šef? Zato svi nešto i rade – čuvaju životinje, a i kod kuće imaju svoja zaduženja. Tako dobijaju džeparac – otkrio je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike