Luna Đogani priznala kakva je majka, pa otkrila kada planira drugo dete!

09.10.2021

08:14

0

Pevačica i ćerka nekadašnjeg dens para iskrena je u tome kako se snalazi kao roditelj

Luna Đogani priznala kakva je majka, pa otkrila kada planira drugo dete!
luna đogani (2) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Luna Đogani je pre četiri meseca sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem dobila ćerku Miju, a sada je prvi put rešila da progovori o tome kako se snalazi kao mlada majka, ali i kakav je njen bračni život.

Kako ističe, ona se svakodnevno plašila za dete, te je često znala da je vodi kod lekara samo da bi bila sigurna da je sve u redu.

- Ja sam popustljivija od Marka, razmazila sam Miju. Svaki dan bih išla u bolnicu da vidim je l' sve u redu sa bebom! U početku smo i išli stalno kod lekara. Bila sam zabrinuta zašto beba ne spava, pa zašto joj je zapušen nos... Bila sam uspaničena što ima grčeve iako je to normalno. Doktorka mi je rekla da se ne brinem i da je Mia zdrava. Marko je poludeo što sam paničila! Posle se smirio i rekao mi je: 'Ako ti je lakše, ići ćemo svaki dan u bolnicu da ti kažu da imaš zdravo dete.' - ispričala je Luna.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ona se nedavno požalila da ima problem sa tim što ne može da smrša, te sada otkrila da joj to i dalje ne ide od ruke, ali i da je njen suprug zadužen za kuvanje u kući.

- Divna sam kao supruga, ali stvarno ne volim da kuvam. Ne umem! Marko je dobar u tome, a ja ne. Uskoro ću biti prinuđena da za bebu spremam kuvana jela i neke supice, Marko će me naučiti. Ranije je on mnogo više kuvao, ali sada nemamo vremena. 'Polupani' smo otkad imamo bebu! - kaže Đoganijeva za "Informer".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Luna ističe da su Marko i ona postali veoma umorni otkako su dobili dete, te da nemaju toliko vremena za izlaske, pa je priznala da li će naprraviti "fudbalski tim", što je Markova želja.

- Ma kakav fudbalski tim! Ja sam nosila bebu, mora telo da mi se vrati u normalu, pa ćemo videti - ispričala je pevačica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike