Kim Kardašijan ima novi posao: Kanje Vest joj pomaže, zbog toga su odlučili da se ne rastanu?

07.10.2021

10:46

0

Pored svega što je radila, sada u svoju biografiju najpoznatija starleta na svetu može da doda i ovu stavku

Kim Kardašijan ima novi posao: Kanje Vest joj pomaže, zbog toga su odlučili da se ne rastanu?
Copyright Foto: Printscreen YouTube/Vogue

Kim Kardašijan, rijaliti zvezda, proslavila se u programu "U korak sa Kardašijanima", koji joj je doneo mnogobrojne poslovne mogućnosti. Ona je pokušala da se bavi pevanjem, glumila je u popularnim serijama, davala glas za crtaće, a njene kompanije, kako kozmetička tako i modna, dovele su je na listu najbogatijih ljudi na svetu. Međutim, ona ne staje, pa tako studira pravo, a postaće i voditeljka!

Kim će, naime, biti jedan od četvoro voditelja čuvene emisije "Saturday Night Live" u novoj sezoni, što je mnoge iznenadilo. No, to nije jedino što je šokiralo. Naime, Kim je rešila da je za novi posao priprema niko drugi do njen suprug Kanje Vest. 

Printscreen Youtube/Netflix
 

Iako se mesecima pričalo o tome da se njih dvoje razvode, nedavno su uslikani kako idu na večeru, što je podgrejalo glasine da su rešili svojoj ljubavi da daju još jednu šansu. Zbog toga što priprema Kim za emisiju, ali i činjenice da je ona njemu pomogla pri promociji novog albuma, sada svi misle da su se definitivno pomirili.

- Kanje je savetuje o nastupu, uvodnom monologu, pa čak i kostimima za emisiju. Kim je nervozna što će voditi SNL, što je veliki izazov i da je odlučna u tome da uspe - rekao je izvor blizak paru.

Kanje Vest, Foto: Profimedia
 

Inače, Kris Džener, majka Kim Kardašijan, pre nekoliko godina se oprobala u voditeljskom poslu. No, posle jedne sezone njena emisija je ukinuta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike