Ana i Švajni se uskoro sele na imanje u Austriji: Vila vredna 3,5 miliona evra imaće 400 kvadratnih metara (FOTO)

24.11.2020

14:45 >> 15:05

0

Bračni par gradi kuću u Vestendorfu, gde planiraju da žive porodično sa sinovima, a radove nadgleda fudbalerov otac

Ana i Švajni se uskoro sele na imanje u Austriji: Vila vredna 3,5 miliona evra imaće 400 kvadratnih metara (FOTO)
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro bi trebalo da se presele u Austriju, u gradić Vestendorf podno Alpa, gde će uskoro biti zavrešna vila na imanju koje su kupili.

Ovo mesto poznato je kao turističko, a prema fotografijama se može zaključiti da je reč o pravom raju u kome će uživati najpre njihovi sinovi, Luka i Leon. Velika kuća u koju će se preseliti, trebalo bi da bude gotova već krajem godine. Može se reći da je ovo mesto u Austriji idealno za porodice, pa je jasno zbog čega je par odlučio da uloži u renoviranje čak tri i po miliona evra.

Profimedia

– U vreme katoličkog Božića, 25. decembra, kad počinje skijaška sezona, luksuzna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao je blizu kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u nemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od imanja u Austriji – prenosi Blic, a piše Bunte.

Profimedia

Švajni i Ana su kupili pre dve i po godine veliko imanje u Austriji, a tu grade velelepnu kuću od oko 400 kvadratnih metara za svoju porodicu. Ovaj gradić ima nešto manje od 4.000 stanovnika, a posećuju ga bogataši, naročito zimi kada počne skijaška sezona.

Pročitajte još:

Emili Ratajkovski spremna za ulogu majke: Karijera će morati da pričeka

Nataša Bekvalac pokazala kako Hana uspavljuje mlađu sestru pa ponovo nasmejala sve! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike