Sanja Marinković konačno priznala: Rastala sam se od muža, ni terapeut nam nije pomogao

16.12.2020

23:05 >> 22:44

0

Autor: N. Lisinac

Otkrila da je nekoliko godina sa mužem glumila srećan brak zbog deteta

Sanja Marinković konačno priznala: Rastala sam se od muža, ni terapeut nam nije pomogao
ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Marinković otovreno je progovorila o razvodu od dugogodišnjeg supruga Aleksandra Urina sa kojim je bila u braku od 2011. godine.

– Ja sam se udala iz velike ljubavi, a ne na osnovu zvanja, znanja i bilansa. Ja sam emotivna sponzoruša. Uvek se vodim emocijama. S vremenom je mom suprugu počelo da smeta što sam javna ličnost, iako on bezgranično poštuje to čime se ja bavim – započela je Sanja i otkrila kako je došlo do gašenja velike ljubavi i rastanka:

Takođe, putevi su počeli da nam se razilaze, a uverenja o zajedničkom životu počela su da nam se razlikuju. Emocije su se ugasile i odlučili smo da se raziđemo. Pre nekoliko meseci smo prestali da živimo zajedno, a pre dve – tri godine smo se emotivno rastali. Čak dve godine smo se trudili da održimo brak zbog našeg sina Strahinje. Borila sam se i nije bilo lako.

Pročitajte još

Ona je otkrila da su muž i ona godinama glumili srećan brak, a sve zbog sina.

– Nismo hteli da se rastanemo zvanično dok Strahinja ne bude srećan. On ništa nije primećivao, vrlo mudro smo to radili. Putovali smo često, trudili se da sve funkcioniše kako treba, ali shvatili smo vremenom da to ne vodi nikuda. Prethodno smo odlazili kod terapeuta da posložimo stvari zajedno i da bude što bezbolnije, iako je bilo jako teško – otkrila je ona u emisiji “Preživeli”.

Voditeljka je priznala da je od terapeuta tražila i savet kako da sinu saopšti da mu se roditelji razvode i kako da to suprug i ona učine na najbezbolniji način.

– Bio mi je potreban savet kako da to saopštim detetu na bezbolan način. Ti razgovori su nam mnogo pomogli i pratili smo svaki savet koji smo dobijali. To je proces koji duže traje, da ne saopštimo odmah, već da postepeno posložim stvari. Htela sam da tek onda kada vidim da smo oboje psihički stabilni raskinemo tu zajednicu – rekla je voditeljka.

Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Sanja je kazala i da njen bivši suprug njihovog sina viđa kad god to poželi.

– Aleksandar je jako dobar otac, kod nas nema viđanja deteta utorkom i petkom nego podjednako i kad god poželimo. To je prava stvar  – istakla je Sanja.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi