Ko je kontroverzni biznismen i nekadašnji Lukasov neprijatelj koji je kupio zlataru Majdanpek: Tigar iskeširao 185 miliona!

05.10.2021

16:28

0

Autor: 24sedam

Na ovakav potez se, objašnjava, odlučio zbog porodice i uopšte ne krije svoje zadovoljstvo po obavljenim poslu

Ko je kontroverzni biznismen i nekadašnji Lukasov neprijatelj koji je kupio zlataru Majdanpek: Tigar iskeširao 185 miliona!
Dejan Popović Tigar Instagram screenshot - Copyright Instagram screenshot

„Karnak Plus Construction" kupio je za 185 miliona dinara Industriju za preradu metala Majdanpek doo u stečaju, danas je objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Vlasnik i direktor Karnaka je, inače, Dejan Popović zvani Tigar, navodi se na sajtu Agencije za privredne registre - javnosti poznat po svom luksuznom životu kojim se redovno i hvali.

Pretežna delatnost te firme su, inače, „ostali nepomenuti građevinski poslovi", a na ovaj korak se odlučio, prema sopstvenom priznanju, zbog porodice.

- Cela moja porodica radila je u zlatari i zbog njih sam je kupio. Radićemo ponovo. Smatram da je cena realna i zadovoljan sam kupovinom - izjavio je Popović za domaće medije.

Ko je Tigar?

Dejan Popović Tigar važi za kontroverznog biznismena, koji je bio u vezi sa brojnim estradnim umetnicama, kao i starletama, a na društvenim mrežama često se hvali time kako živi na visokoj nozi. Instagram mu je gotovo preplavljen fotografijama skupocenih satova, novčanica...  A u novembru prošle godine dospeo je u centar pažnje javnosti kada su izvršitelji zakucali na vrata Ace Lukasa zbog izvesnog duga prema Popoviću.

Aca Lukas Foto: 24sedam/Goran Sivački
 

Pevač je 2016. izgubio parnicu s Tigrom, a Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Ana, Ružica...

Tigar je, takođe, veoma poznat i po druženju sa starletama kao što su Ana Korać, a pričalo se i Ružica Veljković. Nije mu strano da se na pomenutoj onlajn platformi pohvali i nekom zgodnom ženom iz svog okruženja ili ljubavnicom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike