Marina ne bi bila moja žena da zna koliki mi je dug! Darko Lazić o novom biznisu, novcu i svađi sa Tanjom Savić

18.02.2021

11:01 >> 11:48

0

Folker tvrdi da su mediji sve oko njegove firme preuveličali, te da se on bavi samo ulepšavanjem domova, a ne i njihovom izgradnjom

Marina ne bi bila moja žena da zna koliki mi je dug! Darko Lazić o novom biznisu, novcu i svađi sa Tanjom Savić
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno se pojavila informacija da je Darko Lazić pokrenuo novi biznis, ali sada tvrdi da su mediji sve preuveličali. On kaže da je tačno da je ušao u novi privatni posao, ali da njegov udeo nije onoliki koliki se predstavio u javnosti.

Vest da gradi apartmane na Kopaoniku je praktično demantovao, tvrdeći da se samo bavi “ulepšavanjem doma”.

– Ispalo je kao da mi zidamo zgrade. Ne, mi radimo završne radove, fasade, unitrašnje radove… Ulepšavamo ljudima dom – objasnio je folker kratko u “Premijeri”. Nezaobilazna su tema i njegovi dugovi, pa je i sada skoro pa otvoreno govorio o tome. Ipak, prema pisanju medija Darko duguje milion evra, pa je priznao šta njegova verenica Marina Gagić misli o tome

Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

– Da li ti stvarno misliš da moja žena zna koliki ja dug imam? Pa ne bi bila moja žena da zna koliki je moj dug. Znaš ti koliko ona ne zna? Mnogo – rekao je Lazić, a zatim se nasmejao.

Međutim, jedna od najsvežijih priča jeste ta da je Darko u svađi sa koleginicom Tanjom Savić, s kojom je ranije bio izuzetno dobar, a razlog tome je navodno što se ona nije pojavila na sahrani njegovog oca.

– Ne znam odakle ta priča, nismo se čuli Tanja i ja, a nisam ni forsirao bilo koga da dođe baš zbog situacije kakva jeste. Hvala mnogim kolegama koji su bili – zaključio je pevač.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike