Maraja Keri svake godine zaradi 800.000 dolara samo zahvaljujući svojoj božićnoj pesmi

28.12.2020

10:25 >> 12:06

0

Autor: N. Lisinac

Maraja Keri svake godine zaradi 800.000 dolara samo zahvaljujući svojoj božićnoj pesmi
Copyright Maraja Keri Instagram screenshot

Pevačica Maraja Keri vlasnica je mnogobrojnih hitova, no, pesma koja je sigurno ostavila pečat na njenu karijeru jeste ona koju je posvetila praznicima i Božiću “All I Want For Christmas Is You”, snimljena pre 26 godina. Iako je stara skoro tri decenije, pesma je iznova i iznova svake godine sve slušanija, a najviše u periodu praznika.

Pročitajte još

Upravo zahvaljujući tome, samo ova pesma Maraji na godišnjem nivou uveća bilans na računu za neverovatnih 800.000 dolara, piše “Dejli mejl”.

Iako je pre nje izdala tri albuma, pevačica na svojoj popularnosti može zahvaliti upravo ovom prazničnom hitu. Napravila ga je u saradnji s muzičkim producentom Volterom Afanasievim 1994. godine, nakon čega je završila na samom vrhu muzičkih top-lista.

Sve to se iznova ponavlja svake godine pred Božić, a bez obzira na to što je prošlo skoro tri decenije od snimanja, ona se u ovom periodu najviše sluša na radio-stanicama. Upravo zato, pevačica svake godine zaradi vrtoglavu sumu zahvaljujući ovom hitu, a samo 2018. godine “All I Want For Christmas Is You” doneo joj je oko 800.000 dolara.

– Na ideju o pesmi smo došli sasvim slučajno i nismo znali da će postići takvu popularnost. Uvek smo radiki na isti način. Najpre bismo smo komponovali samo melodiju, a tek kasnije završili tekst. Ovu pesmu smo napravili u vrlo kratkom vremenu, bilo nam je mnogo lakše nego inače. Pokušao sam da unesem neke specifične reči, tekst koji pre toga nismo mogli da čujemo – rekao je Volter 2014. godine u intervjuu za “Bilbord”, inače tvorac ovog hita.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: "Dailymail"

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike