Posle brojnih spekulacija fanova: Hari Stajls konačno priznao šta znači „Watermelon sugar" (FOTO/VIDEO)

05.10.2021

06:15

0

Na nedavno održanom koncertu, ispostavilo se da je jedna grupa obožavalaca bila u pravu...

Posle brojnih spekulacija fanova: Hari Stajls konačno priznao šta znači „Watermelon sugar" (FOTO/VIDEO)
Hari Stajls Profimedia - Copyright Profimedia

Ubrzo pošto je bila plasirana javnosti, „Watermelon sugar" postala je veliki hit. A onda - počele su da se raspredaju i razne priče o tome šta je Hari Stajls hteo time da kaže, odnosno šta se krije iza naziva ove pesme. Tek nedavno, zvezda je rešila da progovori na tu temu i to tokom nastupa u Nešvilu na samom početku ovog meseca. Tada, potvrdio je šuškanja - da je „napravio sinonim za orgazam".

Ipak, priznanje nije prošlo bez malo čikanja.

- Ova pesma je o... Pa, nije u stvari važno o čemu se radi - počeo je on.

- Radi se o tome koliko je život sladak. Znači, o uživanju u tom slatkom životu. Takođe je i o ženskom orgazmu, da. Ali nije to stvarno bio fokus - rekao je, prenose strani mediji, baš kao što je izvesna grupa fanova i mislila.

Hari Stajls Profimedia
 

Pojedinci su, naime, još mesecima unazad bili uvereni da to jeste ono što se krije iza naziva hita. O tome, dugo se polemisalo i na društvenim mrežama, sve do sada, kada je pevačka zvezda priznanjem konačno stavila tačku na spekulacije, ali i obradovala one koji su „uboli" sami.

Hari Stajls Profimedia
 

Inače, „Watermelon sugar" ugledala je svetlost dana u novembru 2019. godine. Spot koji „miriše na leto i dobru zabavu", komentarisalo se, mnogima je dugo držao pažnju, ali ih i naveo na razmišljanje, pa se dugo verovalo i da je „sve to o oralnom se*su". Iz tog razloga, inače, Ketrin Higl ostala je zatečena jer je isprva puštala decu da slušaju pesmu, za koju je prvo bila verovala da govori „o šećeru i lubenicama".

 

 

Stajls je, sa druge strane, dugo pričao „kako ne zna o čemu se radi", kako je izabrao ovaj naziv „jer mu je zvučao kul". Sada, presekao je pa priznao, ali to nikako nije uticalo na popularnost pesme, čak i sada.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike