Tragedija u domu poznate glumice: Lekari su se danonoćno borili za život njenog oca

04.10.2021

13:29

0

Jelena Gavrilović je sa pratiocima podelila tužne vesti da je ostala bez velikog životnog oslonca

Tragedija u domu poznate glumice: Lekari su se danonoćno borili za život njenog oca
Jelena Gavrilović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Jelena Gavrilović je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila tužne vesti da je njenu porodicu zadesila velika tragedija. Naime, ona je izgubila oca, koji joj je bio veliki oslonac i podrška. 

Jelenin otac se nekoliko dana borio sa koronavirusom, a njegova životna bitka je okončana zbog posledica uzrokovanih kovidom-19. 

 

 

- Sinoć nas je napustio moj najvoljeniji otac, moja duša, moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti! Kad god se pogledam u ogledalo videcu tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek. Želela bih da se zahvalim svim lekarima KBC-a Dr. Dragiša Mišović koji su se danonoćno borili za njegov život, svim prijateljima koji su uz mene svih ovih dana. Postoje neke bitke u životu koje se ne mogu dobiti bez obzira koliko veliko srce imaš. Srešćemo se opet tajko i ja ću da ti pevam tvoju omiljenu pesmu - napisala je glumica u opisu fotografije svog pokojnog oca, a onda su usledile poruke podrške brojnih kolega, prijatelja, saradnika. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

Inače, glumica je obavestila sve pratioce da će se ispraćaj na večni počinak obaviti na gradskom groblju u Lazarevcu u sredu u 14 časova. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike