Uroš Ćertić za 24sedam otkriva kako prekraćuje vreme dok čeka presudu: Porodica i treninzi će mi najviše nedostajati (FOTO)

16.11.2020

12:17 >> 16:28

0

Kaskader je zbog osnovane sumnje krajem septembra bio priveden, a iz Centralnog zatvora pušten je da se brani sa slobode 14. oktobra, u poslepodnevnim satima

Uroš Ćertić za 24sedam otkriva kako prekraćuje vreme dok čeka presudu: Porodica i treninzi će mi najviše nedostajati (FOTO)
Uroš Ćertić 3 - Copyright Uroš Ćertić Foto:24 sedam/Katarina Mihajlović

Uroš Ćertić krajem septembra bio je priveden zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja. Iz Centralnog zatvora pušten je pre oko mesec dana, 14. oktobra u poslepodnevnim satima, a dok čeka presudu – sve vreme provodi s porodicom.

– Provodim dane s porodicom i samo sa porodicom. Odem u teretanu, nabavku i to je to – ispričao nam je kaskader, koji je bio pušten da se brani sa slobode.

Uroš Ćertić, Foto: Privatna arhiva Uroš Ćertić

Vreme koje provodi sa nevenčanom suprugom Ivanom Papić i sinom Nikolasom će mu po izrečenoj kazni najviše i nedostajati.

– Naše šetnjice, izlasci utroje, sloboda, moji treninzi, to je nešto što će najviše da mi fali kada stigne kazna.

Uroš Ćertić, Foto: Privatna arhiva Uroš Ćertić

Podsetimo, nepunih nedelju dana pošto je izašao iz CZ, Uroš je bio u poseti našoj redakciji, kada je, između ostalog, ispričao da je uhapšen ,,zbog gluposti”, a da mu je dok je boravio u zatvoru najviše nedostajao sin. Tih dana, spas je pronalazio prateći Rolan Garos i po osam sati dnevno, kao i u šetnjama sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, čije se hapšenje odvilo tri dana nakon njegovog.

– Rasta je uhapšen tri dana posle mene i pošto je došao u subotu uveče, a kantinu imate samo ponedeljkom i sredom, ja sam njemu, pošto i Anu lično znam, drugarski poslao par cigareta i pola čaše nesa. Bratski, kolegijalno, po momcima koji sipaju ručak. Bio sam u sobi 15, njegov kum u 14, a Rasta je posle tri dana došao u sobu broj 12! Imali smo V.I.P. hodnik (osmeh) Znači… Mogli smo da snimimo rijaliti. Uglavnom, znao sam kuda idu momci koji dostavljaju obrok pa sam pitao komandira: ,,Mogu li, molim Vas, da pošaljem?” i onda sam pokazao koliko nesa i pet cigareta. Oni su rekli: ,,Može”. Tako da sam poslao čoveku nešto, da ne čeka ponedeljak, jer znam da je sigurno nervozan. Lično, gotovo i da ne pušim. On je došao posle tri dana, a prvi put smo se videli u šetnji, posle sedam dana njegovog boravka – otkrio nam je Ćertić, pa dodao da mu se Rasta kasnije zahvalio na ovom gestu.

Sa Rastom je, inače, provodio dosta vremena. Čak su ugovorili i poslovnu saradnju!

– Išli smo u tri šetnje. Dve bismo cele šetali, pričali… Rekao mi je da je već napisao pesmu i da ćemo raditi spot zajedno. Pojaviću se u tom spotu kao ja i kao kaskader, koji će raditi kaskade na sportskom motoru, jer mi je to specijalnost, između ostalog. Naglasio bih samo da nije istina da smo pisali ili da pišemo pesmu. On je muzičar, a ja sam osmislio neke scene za spot. Radićemo kada izađe, nadamo se što pre.

Još uvek, međutim, ne zna kada će ideju sprovesti u delo.

– Kada (Rasta) izađe iz zatvora, jednoga dana…

Uroš Ćertić Foto: 24 sedam/Katarina Mihajlović

Pročitajte još:

Iskrena ispovest Uroša Ćertića za 24sedam: O zatvorskim danima, porodici, opasnoj vožnji i strašnim povredama (FOTO, VIDEO)

Uroš Ćertić odveo porodicu na Kopaonik: Sada više cenim slobodu (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike