Uroš Ćertić o Rasti, ali i svom slučaju: Ipak idemo na suđenje

26.12.2020

08:15 >> 11:09

0

Kaskader i reper bili su uhapšeni u razmaku od tri dana, pa u CZ ,,napravili V.I.P. hodnik - jedan je bio u sobi broj 12, a drugi 15

Uroš Ćertić o Rasti, ali i svom slučaju: Ipak idemo na suđenje
Copyright Uroš Ćertić Foto:24 sedam/Katarina Mihajlović

Uroš Ćertić pušten je iz Centralnog zatvora, gde je završio zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja, 14. oktobra.

Pročitajte još:

Otada, skoro sve vreme provodi u porodičnom okruženju, sa izabranicom Ivanom i sinom Nikolasom. Sa druge strane, Stefan Đurić Rasta, koji se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i dalje je iza rešetaka. Prema najnovijim informacijama iz domaćih medija, on planira da pokrene proces protiv Srbije zbog toga što je u pritvoru više od 80 dana zbog navodne prodaje narkotika.

Tokom zajedničkog boravka, dvojac se združio, pa i isplanirao poslovnu saradnju. Međutim, za to još nije došlo vreme, a sudeći prema rečima Gvozdena Grgura, poznatog krivičara, iz domaćih medija u jeku incidenta, na taj korak možda će morati da pričekaju i tri godine.

– Loše vesti… Tri godine? Mnogo mi je žao, to je baš dugo – rekao je Uroš, pošto smo ga upitali o ovome.

Uroš Ćertić ATAImages/Anotnio Ahel

– Nije mu mesto tamo. Tužilaštvo tvrdi da on prodaje drogu, a mi kažemo da je reč samo o beznačajnoj količini narkotika koju je on koristio za sopstvene svrhe. Ne postoji nijedan dokaz da on prodaje drogu, a oni ga zbog toga drže u pritvoru. Sedi u ćeliji jer je poznata ličnost, a sve da bi se poslala poruka ljudima da nema nedodirljivih – poručio je za ,,Informer” jednom prilikom reperov zastupnik Uroš Milosavljević.

Pročitajte još:

Podsetimo, Uroš i Stefan u CZ su provodili dosta vremena zajedno.

– Bio sam u sobi 15, a Rasta je posle tri dana došao u sobu broj 12! Imali smo V.I.P. hodnik (osmeh) Išli smo u tri šetnje. Dve bismo cele šetali, pričali… Rekao mi je da je već napisao pesmu i da ćemo raditi spot zajedno. Pojaviću se u tom spotu kao ja i kao kaskader, koji će raditi kaskade na sportskom motoru, jer mi je to specijalnost, između ostalog. Naglasio bih samo da nije istina da smo pisali ili da pišemo pesmu. On je muzičar, a ja sam osmislio neke scene za spot. Radićemo kada izađe, nadamo se što pre – rekao nam je Uroš po povratku kući, u velikoj ispovesti.

Što se tiče njegovog slučaja, on je pušten da se brani sa slobode.

– Suđenje tek treba da bude zakazano, ipak idemo na suđenje – kratko je prokomenarisao Ćertić.

Osim sa porodicom, kaskader provodi vreme i sa najbližim prijateljima, poput Stefana Karića, svakako poštujući izrečene mere uvedene zbog čitave situacije s koronavirusom. Kako bi osigurao svoje zdravlje i imunitet, kaže, pojačao je unos vitamina i antioksidanata, pa isto preporučio i svom mlađem prijatelju. Putem društvene mreže Instagram otkrio je kako izgleda i jedno takvo druženje.

Uroš Ćertić, Foto: Instagram

– To radim i nekoliko puta mesečno – ističe on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike