Raspad sistema! Anastasija Ražnatović kritikovala samu sebe: Snimala se bez trunke šminke

03.10.2021

11:14

1

Malo šale nije na odmet, parola je kojom se pevačica vodila objavivši snimak na kojem pozira u potpuno prirodnom izdanju

Raspad sistema! Anastasija Ražnatović kritikovala samu sebe: Snimala se bez trunke šminke
Anastasija Ražnatović - Copyright G. G./ATAImages

Ćerka popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija počastila je pratioce novom fotografijom bez trunke šminke. Ražnatovićeva je jedna od onih koji se ne libe da pokažu svoje prirodno izdanje, bez obzira na to kakvi će komentari uslediti.

Naime, ona je u okviru svoje Instagram priče podelila snimak na kojem se snimala u potpuno opuštenom izdanju, bez mejkapa i sa kosom vezanom u rep, a potom se našalila na svoj račun.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
 

- Raspad sistema - napisala je Anastasija u opisu videa i objavom iznenadila fanove.

Pevačica je ranije isticala da se često susretala sa komentarima obožavatelja da je mnogo lepša u prirodnom izdanju nego sa šminkom.

Inače je Anastasija priznala da je imala estetske korekcije na svom licu, što je uradila kada je malo odrasla. Pevačica ne krije da je promenila oblik nosa, pa i dopunila usne.

- Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to - izjavila je Anastasija za medije jednom prilikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike