O Ceci bi trebalo da se snimi serija! Anastasija o učešću svoje majke u „Zvezdama Granda”: Od najboljeg treba učiti

15.09.2021

21:47 >> 22:30

0

Pevačica kaže da je život njene majke i te kako buran i da sve ono što je doživela ne bi moglo da stane u film

O Ceci bi trebalo da se snimi serija! Anastasija o učešću svoje majke u „Zvezdama Granda”: Od najboljeg treba učiti
Antonio Ahel/ATAImages

Zbog burnog života pevačice Svetlane Cece Ražnatović mnogi komentarišu da bi mogao i da se snimi film o svemu što je doživela, a isto to mišljenje deli i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

– Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da mislim da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, a potom dodala i da li se može očekivati i od nje da će biti deo takvog projekta.

Antonio Ahel/ATAImages

– Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

S obzirom na to da je postao trend da se pevačice oprobaju u svetu glume, Anastasija to podržava.

– Okej mi je apsolutno to što su moje koleginice angažovane u svetu glume, ali kada je neko talentovan za to, jer kad nije, onda uništi sve.

Na pitanje ekipe 24sedam kakve utiske je Ceca ponela sa snimanja prve emisije „Zvezde Granda”, Anastasija je dala samo pozitivan odgovor.

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović Instagram screenshot

– Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

– Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija „Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti