Zajedno su 12 godina: Niggorova supruga je 14 godina mlađa od njega i prava je lepotica (FOTO)

02.10.2021

09:23

0

Igor Lazić se zabavljao šest godina sa Suzanom, a venčali su se sredinom 2015. godine

Zajedno su 12 godina: Niggorova supruga je 14 godina mlađa od njega i prava je lepotica (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Igor Lazić Niggor godinama uživa u skladnom braku sa 14 godina mlađom suprugom Suzanom Pažin, a zajedno se gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti. Sudbonosno „da” su izgovorili 26. jula 2015. godine, a pre toga su se zabavljali šest godina.

Niggor je svojevremeno za medije otkrio kakav odnos ima sa nežnijom polovinom i kako zapravo izgledaju njihove svađe.

 

 

- Posvađaš se i s majkom, bratom, sestrom, pa je normalno da se ponekad zakačiš i sa ženom. Najčešće se to dogodi oko neke banalnosti, prave sitnice. Suzana je Hercegovka i još Lav u horoskopu, pa kad se to sudari sa mojoj tvrdoglavošću, znaju da izbiju varnice. Na svu sreću, oboje smo svesni da bi svađa mogla da preraste u rat i vodimo računa da se na vreme zaustavimo. Prvi popusti onaj ko je započeo svađu, ali ni tu nema pravila. Dešava se i da istovremeno prasnemo u smeh svesni da bi taj rat mogao da donese nesaglediva razaranja koja nijedno od nas ne želi - svojevremeno je za medije otkrio pevač.

Instagram printscreen/niggorlegalazic
 

 

Inače, iako se par se venčao pre šest godina, početkom godine Lazić je objavio zajedničku fotografiju, zbog koje su mnogi pomislili da su Igor i Suzana obnovili bračne zavete, ali, kako pevač kaže, došlo je do zabune.

- Nisam se ponovo oženio, ja sam u srećnom braku već pet godina. Nego sam čačkao nešto na Fejsbuku i video da mi stoji u vezi, pa sam samo prebacio da sam u braku. Ali da sam znao kakvu će to gungulu da izazove ne bih ništa dirao - ispričao je Igror i istakao da neprestano dobija čestitke otkako je promenio status.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike