Na jučerašćem pomenu, udovica Tome Zdravkovića spomenula njegovog brata Ivana: Otkrila u kakvom su bili odnosu

01.10.2021

12:52

0

Autor: Marija Mitić

O trećem bratu legendarnog pevača se malo znalo

Na jučerašćem pomenu, udovica Tome Zdravkovića spomenula njegovog brata Ivana: Otkrila u kakvom su bili odnosu
gordana toma ivan zdravkovic - Copyright 24sedam/Printskrin/facebook/jugoton

Stariji brat Tome Zdravkovića, Ivan, preminuo je juče u 90. godini i to na isti dan kad i Toma, 30. septembra, odnosno na 30. godišnjicu smrti legendarnog pevača.

Kako je juče na Tominom grobu održan pomen, njegova udovica Gordana spomenula je upravo Ivana i njegovu porodicu te rekla da je sa njima u jako dobrim odnosima.

24sedam/Goran Sivački
 

- Sa Ivanom sam stalno u kontaktu, pogotovo sa njegovim sinom. Kad god dođem vidimo se. On je polomio kuk i u bolnici je. Sa sinom Mikijem sam se čula i trebalo je da dođe, rekao mi je: "Strina, ne mogu da dođem, ne znam šta će biti sa tatom, ne znam da li je dobio kovid ili ne" - rekla je Goca za prisutne medijske ekipe.

Podsećanja radi, brat Tome Zdravkovića, Ivan Zdravković bio je službenik jugoslovenske carine.  Nedavno je slomio kuk, pa je imao i tešku operaciju. Kola Hitne pomoći često su bila na njihovoj adresi.

Printskrin/facebook
 

- Molim vas, imajte razumevanja, moj otac ima 90 godina, nije trenutak zaista da on išta govori, pogotovo što je nedavno slomio kuk i možete da zamislite kako se oseća - rekao je jednom prilikom s vrata Ivanov sin, strahujući za oca i zbog korone.

- Ivan je nepokretan, operisao je kuk, stanje mu je kritično. Sin Miki je non-stop tu, presvlači oca, brine o njemu. Miki je po ceo dan tu, pomaže nam oko svega u stanu - rekla je nedavno za medije Desanka, koja je inače boravila s Ivanom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike