Ko je bio Ivan Zdravković: Brat Toma mu je pomogao da se zaposli, ali i da dobije stan

01.10.2021

11:30

0

Autor: M. Gudžulić

Preminuo je na tridesetogodišnjicu smrti poznatog pevača, 30. septembra

Ko je bio Ivan Zdravković: Brat Toma mu je pomogao da se zaposli, ali i da dobije stan
Copyright You Tube

Ivan Zdravković, brat pokojnog Tome Zdravkovića, preminuo je na tridesetogodišnjicu smrti poznatog pevača 30. septembra, u 90. godini u Pančevu. Prema daljem pisanju medija, bio je službenik jugoslovenske carine, a njegov sin Miki nije želeo da mu se otac snima, jer je nedavno slomio kuk.

Imao je tešku operaciju i donedavno je bio u bolnici. Kola Hitne pomoći često su bila na njihovoj adresi.

- Molim vas, imajte razumevanja, moj otac ima 90 godina, nije trenutak zaista da on išta govori, pogotovo što je nedavno slomio kuk i možete da zamislite kako se oseća - rekao je jednom prilikom s vrata Ivanov sin, strahujući za oca i zbog korone.

- Ivan je nepokretan, operisao je kuk, stanje mu je kritično. Sin Miki je non-stop tu, presvlači oca, brine o njemu. Miki je po ceo dan tu, pomaže nam oko svega u stanu - rekla je nedavno Desanka, koja je inače boravila s Ivanom.

Printskrin/facebook
 

Ivanovi susedi su se, takođe, za „Srpski Telegraf" prisetili kako je oduvek bio ponosan na slavnog brata, jer je zahvaljujući njemu dobio i posao i stan.

- Oni su jedno vreme živeli zajedno u Beogradu, a Toma je Ivanu pomogao i da se zaposli. Često nam je pričao: „Ja sam dobio posao na železnici, kao carinik, samo zahvaljujući Tomi. Kad se pročulo da mi je rođeni brat, sve je išlo lakše, pa sam dobio i stan. Jednom prilikom predsednik našeg sindikata mi kaže: ,Ivane, dovedi Tomu da nam peva tokom naše svečanosti i bićeš dobro nagrađen.' Kažem to Tomi i, naravno, dode on i peva. Sutra kažu meni u preduzeću: „Ivane, izvoli ključeve stana."

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike