Voja Nedeljković za 24sedam o borbi sa koronom, šta ga je nerviralo tokom karantina, a pomenuo i kolege iz "Zvezda Granda"

01.10.2021

07:15

0

Poznati voditelj otkrio je za naš portal koliko se oporavljao od virusa i kako je proveo vreme u samoizolaciji, ali i da jedva čeka da se vrati poslu

Voja Nedeljković za 24sedam o borbi sa koronom, šta ga je nerviralo tokom karantina, a pomenuo i kolege iz "Zvezda Granda"
Voja Nedeljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voja Nedeljković, poznati voditelj kog svake subote gledamo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", morao ja da pauzira sa snimanjem epizoda ovog šou programa jer je bio pozitivan na koronavirus. Vest o tome da je zaražen pojavila se u medijima pre skoro dve nedelje, a Voja se sve do sada nije oglašavao ovim povodom. Za 24sedam duhoviti voditelj otkrio je kako se oseća i kada se vraća poslu.

- Dobro sam, ozdravio sam, čekam samo da mi prođe ovaj glupi karantin pa da krenem da radim. Ali sve je u redu, ja sam se vakcinisao i zato sam imao lakše simptome, tri, četiri dana me je držala temperatura i to je to. Da se nisam vakcinisao, verovatno bih nadrljao. Lepo je rečeno da sa vakcinom čovek može da se razboli, ali da neće imati težu kliničku sliku i ja sam to osetio na svojoj koži. Zato me sve te bljuvotine i gluposti oko vakcine nerviraju i strašne su - kaže Voja i otkriva za 24sedam da li je išao da proveri da li je i dalje pozitivan na virus:

- Nisam išao, sačekaću da istekne ovih obaveznih 14, 15 dana, pa ću ići da se testiram svakako.

Antonio Ahel/ATAImages
Voja Nedeljković

Kako kaže, sledeće nedelje se vraća na posao, a kolege iz emisije su ga oduševile.

- Sledeće nedelje se vraćam na posao, svi su me zvali, pisali poruke, nudili pomoć, stvarno su bili super prema meni, oduševili su me. 

Na kraju nismo mogli, a da ne pitamo popularnog voditelja, kako izgleda nova sezona iz njegove perspektive, s obzirom na to da je prošlo do promene u žiriju, kada je na mesto Jelene Karleuše došla Ceca Ražnatović. Takođe, u dve emitovane epizode došlo je do rasprava među članovima žirija o kojima se naširoko pisalo, pa smo upitali Voju da li je tenzija i u studiju kao što se oseća preko malih ekrana.

Antonio Ahel/ATAImages
Voja Nedeljković

- Ja nisam bio na četiri emisije, prošle i ove nedelje, a što se tiče nove sezone, ne znam, videćemo, bile su te dve emisije, videli ste šta se dešavalo. Ja sam odvojen od njih, autokefalan sam (smeh). Sa pratnjom sam, takmičarima, tako da ono što se dešava na sceni ja i ne vidim, mnogo toga i ne čujem i vidim tek na televiziji kao i svi vi. Ulaze mi jedni, izlaze drugi, uzimam podatke, mama, tetka, stric, šta radi dete, da li peva, ne peva, ja se time bavim i pričam sa njima. Vidim kad su takmičari na sceni, dok pevaju, ostalo i ja vidim na televiziji - zaključio je Voja.

Antonio Ahel/ATAImages
Voja Nedeljković

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike