Porodična fotografija Đoganijevih stara 25 godina: Luna kao beba, Anabela i Gagi neprepoznatljivi (FOTO)

20.08.2021

07:15 >> 09:50

0

Svako od njih je započeo novi život, imaju svoje porodice, dok Gagi krije svoju partnerku

Porodična fotografija Đoganijevih stara 25 godina: Luna kao beba, Anabela i Gagi neprepoznatljivi (FOTO)
Copyright Anabela Atijas i Gagi Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Anabela Atijas i Gagi Đogani, bivši dens par, devedesetih godina prošlog veka stekao je veliku popularnost sa grupom „Fanki Dži”, a iz njihove ljubavi rodile su se dve devojčice – Luna i Nina.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako ponekad zaboravimo kako su naše poznate ličnosti izgledale u mladosti, tu su društvene mreže da nas podsete. Brojne arhive fotografija sakrivene su baš na Instagramu, a sada je isplivala porodična Đoganijevih, koja je stara 25 godina.

Na pomenutoj objavi Luna ima nepunih godinu dana, a denser je imao dugu, crnu kosu, dok je Atijasova bila plavuša i nosila je šiške. Obučena u žutu majicu i šarene pantalonice, naslednica je pozirala sa roditeljima koji nisu skidali osmeh sa lica.

Tada je ovaj par bio u velikoj ljubavi, dok je danas situacija mnogo drugačija.

Posle Lune, bivši par je dobio još jednu ćerku – Ninu, a potom su krenuli problemi. Đogani se odao ozbiljnim porocima, alkoholu i narkoticima, a na sve to došla je i finansijska kriza, te su ubrzo okončali brak. Anabela sada uživa u ljubavi sa Andrejom Atijasom, dok denser svoju nežniju polovinu krije od očiju javnosti.

Marko Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đoganijeva je, sa druge strane, 25 godina kasnije – stasala u pravu ženu. Udala se i postala je majka devojčice Mie, koja je centar sveta za nju i njenog supruga Marka Miljkovića. Ekipa 24sedam je pomno pratila kako su novopečeni tata, baka i deda proslavili dolazak prinove, a potom i Lunin izlazak iz porodilišta.

Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: A.A./ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike