Mark iz „Blink 182" pobedio kancer! Oglasio se čim je napustio onkološku ordinaciju (FOTO)

30.09.2021

10:06

0

Muzičar je fanove, kao i prijatelje, putem društvenih mreža mesecima izveštavao o svakom koraku. Zato, čim je čuo lepe vesti - odmah ih je i podelio sa svima, ne skrivajući radost

Mark iz „Blink 182" pobedio kancer! Oglasio se čim je napustio onkološku ordinaciju (FOTO)
Mark Hopus Profimedia - Copyright Profimedia

Muzičar Mark Hopus, koji je veliku slavu stekao u „Blink 182", pobedio je kancer. Lepe vesti podelio je putem društvenih mreža čim je napustio onkološku ordinaciju i ne skrivajući radost, a tako je i izmamio brojne komentare fanova, kao i prijatrelja koji ga prate i koji su se ovakvim rezultatima nadali. Poznati basista mesecima je prolazio kroz pakao zbog difuznog B-krupnoćelijskog limfoma (DLBCL), ali mu nije padalo na pamet da se preda, pričao je.

Majka mu je, otkrio je ranije, bila najveća podrška i s njom je o svemu što prolazi mogao i te kako otvoreno da razgovara, kako je i ona ranije bolovala od istog.

- Samo što sam bio kod onkologa. Pobedio sam rak! Hvala Bogu, svima koji su mi slali reči podrške, ljubav. Moraću na kontrolu na svakih šest meseci, do kraja godine ću se vratiti u normalu, ali ovaj dan je divan - poručio je on u svojoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Hoppus (@markhoppus)


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike