Šako Polumenta se razveo od supruge i ponovo je osvojio: Ovako izgleda žena popularnog pevača

29.09.2021

17:43

0

Ona je znala za sve njegove afere, neverstva, ali ljubav je pobedila, te mu se nakon razvoda ponovo vratila

Šako Polumenta se razveo od supruge i ponovo je osvojio: Ovako izgleda žena popularnog pevača
Copyright A.A/ ATAImages

Ljubavna životna priča pevača Šaka Polumente je veoma intrigantna za javnost. Celog života voli samo jednu ženu koju je i oženio, a zatim se razveo od, a nakon nekoliko godina je ponovo osvojio srce.

Žena koja je zarobila srce Polumente zove se Vesna, a iz njihove ljubavi rodilo se troje dece, dve ćerke Rijana i Rijalda i sin Adis. 

Šako sa porodicom živi u Podgorici, a uprkos brojnim skandalima i pričama o neverstvu koje su pratile njegovo ime, Vesna je preko svega toga prelazila i praštala mu, te su i danas zajedno. 

 

 

Ipak, par je imao bračnu krizu 2010. koju nisu mogli da prevaziđu, te su se razveli, ali njihova razdvojenost nije brzo potrajala i Vesna se vratila Polumenti.  

- U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće. Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu - rekao je on 2013. godine za medije. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, Šako i Vesna su živeli u bračnoj zajednici od 1995. godine do 2010. kada su se razveli, da bi potom 2013. godine pevač je izjavio da se pomirio sa suprugom.

Priče o njegovim aferama i neverstvu su uzburkale javnost, a to se desilo prvi put u avgustu 2015. godine kada su se pojavile slike na kojima je razmenjivao nežnosti sa devojkom u kafiću u Budvi. Ispostavilo se da se radi o 33 godine mlađoj Ivani zbog koje se razveo od Vesne. 

Podsetimo, pevač je nedavno oženio sina Adisa, a gala slavlju koje je priredio svom nasledniku i dalje se priča. Prošle godine, udala se i Šakova ćerka Rijana, a koliko je emotivno to doživeo, govori i činjenica da je preplakao celu svadbu. 
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike