Folker se malo zaneo: Šako Polumenta hoće ulicu u Crnoj Gori!

24.06.2021

14:46 >> 15:26

0

Pevač je nakon tezge u jednom crnogorskom hotelu istakao da bi njegova rodna država mogla da mu se oduži za život koji joj je dao

Folker se malo zaneo: Šako Polumenta hoće ulicu u Crnoj Gori!
Copyright Šako Polumenta, G.G./ATAImages

Pevač Šako Polumenta, rodom iz Bjelog Polja, izjavio je da će možda jednog dana doživeti da se nekad njegovim imenom nazove ulica u nekom gradu u Crnoj Gori.

Neskromna poruka došla je dan nakon Šakovog nastupa u jednom od podgoričkih poznatih hotela, gde je pevač bio oduševljen reakcijama publike.

– Podgorice, moj lepi grade. Sinoć si mi blistala. Bila si najlepša i pevalo se čak u svim kućama. Širom centra grada širila se ljubav, tako da je snagom najlepše energije i ljubavi sa moje strane poslata poruka da armija poštovalaca moje muzike ima veliku snagu ljubavi i sloge u ovoj zemlji – ushićeno je Šako istakao.

Kako kaže, dosta je bilo zaključavanja i odlazaka najmilijih ljudi, a zatim je pomenuo da zaslužuje da dobije ulicu jednog dana.

– Sam zagrljaj svih nas uz moje pesme meni daje novu energiju i želju da nas to može još više zbližiti. Isto nebo grli i mene i vas. Hvala vam jer ste moja najveća nagrada. Oni koji moraju da nagrade moje muzičke skupove širom Crne Gore mi nisu ni potrebni, jer me nikad nisu ni nagradili, ni poštovali kao predstavnika ove lepe zemlje tako da ste vi moje ogledalo uspeha – napisao je on, pa briljirao u jednoj od poslednjih rečenica.

– Možda i doživim da se nekad i mojim imenom zove ulica u nekom gradu jer sam svoj život poklonio svima, a posebno Crnoj Gori – poručio je folker.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike