Za mesec dana imamo prvo suđenje! Marina Gagić otvorila dušu: O Darku, Barbari i sinu Alekseju!

20.09.2021

17:09 >> 17:18

0

Autor: M. Gudžulić

Ona je po prvi put sa medijima porazgovarala o odnosu sa bivšim verenikom, ali i nesuglasicama s njegovom sadašnjom devojkom

Za mesec dana imamo prvo suđenje! Marina Gagić otvorila dušu: O Darku, Barbari i sinu Alekseju!
Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića, s kojom je pevač dobio sina Alekseja, otvorila je dušu pa po prvi put za medije porazgovarala o tome u kakvim su sada odnosima. Ona je istakla kako za mesec dana imaju prvo suđenje, pa se zatim osvrnula i na njegovu sadašnju izabranicu, te nesuglasice o kojima se pisalo da ima sa njom.

Pročitajte još:

Već je, priznaje, navikla da vidi svoje ime u novinama i više je ništa ne ostavlja u šoku.

– Reagujem sada normalno, navikla sam se poprilično. Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje, tako da sad je dosta lakše – priča „Telegrafu” Gagićeva, pa nastavlja o svom odnosu s Darkom.

– Naš odnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega.

– Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti – naglasila je.

Darko Lazić ATAImages/A. A.

Sa druge strane, o nesuglasicama s Barbarom je izjavila:

– Ispratila jesam, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da… Nećemo, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dete ne.

Ona je otkrila i da li joj pada teško da bude samohrana majka.

– Meni konkretno nije. Imam pomoć, baš veliku, od svoje porodice, prvenstveno od mame. On ima svu pažnju od nas, tako da stvarno je srećno dete. Uopšte ne oseti ničije odsustvo – objašnjava Marina.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti