Napustio nas jedan od omiljenih likova "Seksa i grada": Glumac umro u 57. godini

22.09.2021

06:20 >> 07:17

0

Autor: M.P.

Tumačio je najboljeg prijatelja Keri Bredšo

Napustio nas jedan od omiljenih likova "Seksa i grada": Glumac umro u 57. godini
Copyright profimedia

Američki glumac Vili Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda Bleča u čuvenoj seriji “Seks i grad”, preminuo je sinoć u 57. godini, javljaju svetski mediji.

Igrajući prijatelja Keri Bredšo, Vili Garson osvojio je srca obožavalaca popularne serije, koja je prvi put emitovana 1998. godine i trajala je šest sezona. Garson se takođe pojavio u pratećim filmovima, “Seks i grad” i “Seks i grad 2”, piše britanski “Gardijan”.

Profimedia

Zvanični uzrok smrti još nije potvđen, ali Majkl Patrik King, izvršni producent “Seksa i grada”, izjavio je u saopštenju u utorak da je Garson bio bolestan.

– Porodica serije “Seks i grad” izgubila je svog člana. Našeg neverovatnog Vilija Garsona. Davao je sve od sebe – čak i dok je bio bolestan. Svima će nedostajati. U ovom tužnom, mračnom trenutku teši nas sećanje na njegovu radost i svetlost – rekao je King.

Povodom tužne vesti oglasila se i kompanija HBO.

– Vili Garson je bio, kako u životu, tako i na ekranu, predan prijatelj i svetlo za sve u svom univerzumu. On je stvorio jednog od najomiljenijih likova HBO panteona i bio je član naše porodice skoro 25 godina. Izuzetno nas je rastužila vest o njegovoj smrt i izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici i voljenima.

Pročitajte još:

Vili je iza sebe ostavio usvojenog sina Nejtana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike