Tamara Milutinović o dečku fudbaleru: Konačno je sve onako kako treba da bude!

15.08.2021

07:55 >> 09:52

0

Pevačica objašnjava kako je još posle zajedničke fotografije na društvenim mrežama sve postalo jasno - kao i da im je sada ljubav najbitnija

Tamara Milutinović o dečku fudbaleru: Konačno je sve onako kako treba da bude!
Copyright Tamara Milutinović ATAImages/Antonio Ahel

Tamara Milutinović u Beogradu živi u porodičnoj kući i najviše slobodnog vremena „troši” na najmilije. Sa druge strane, kada je ljubav u pitanju – povremeno odlazi u Rusiju, kod dečka Darka Jevtića.

Pročitajte još:

– Odlazim povremeno u Rusiju i srećna sam u ljubavi. Konačno je sve onako kako treba da bude. Sve vam je jasno kada sam po prvi put izbacila zajedničku fotografiju sa momkom na društvenim mrežama. To je dovoljan i snažan pokazatelj da volim Darka i da sam sa njim srećna – priča za „Super TV” pevačica i nastavlja o tome kako je njemu ovo bio prvi put da „okači” fotografiju sa devojkom.

– Inače i on je po prvi put izbacio na društvene mreže fotografiju sa devojkom, tako da je onda situacija između nas dvoje potpuno jasna. Volimo se i to nam je najbitnije.

Tamara Milutinović i Darko Javić Instagram printscreen

Što se njene kuće tiče – i te kako zna da je vodi. U kuhinji se već veoma dobro snalazi, a kako kaže, njeno vreme za to tek dolazi.

– Kako sad ja sebe da hvalim? (smeh). Smatram da se dobro snalazim za svoje godine u kućnim poslovima, ali još uvek imam vremena da učim i da dodatno napredujem. Niko se naučen nije rodio, pa tako ni ja. Sve što mogu ja uradim, sklonim, obrišem, premestim. Volim da sam vredna i od koristi – kaže Milutinovićeva, koja uživa dok kuva.

– Najviše volim da kuvam. Često eksperimentišem sa receptima, pravim ono što se sviđa mojoj porodici. Volim da sam vešta u kuhinji i trudim se da usavršim svoje kulinarske sposobnosti. Interesantno je da najbolje pravim ćufte. U njima svi uživaju i znam sjajno da ih pripremim sa sve prilozima. Na kraju tog obroka svi poližu prste od dobrog ukusa.

U narednom periodu planira da snimi novu pesmu, kao i da nastavi da nastupa.

– Imam u planu da snimim novu pesmu. I dalje radimo na njoj, čekamo odgovarajući tekst. Nekoliko puta smo prepravljali, dodavali i oduzimali kako bi sve ispalo kako treba. Što se tiče nastupa, bilo je radno preko leta i biće do kraja tako. Svaki vikend putujem i provodim vreme u nekom drugom gradu, samo neka se radi. Ne žalim se – zaključula je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike