Ušla je u zverinjak i ujeda vrlo dobro! Đorđe David priznao na čemu zavidi Ceci Ražnatović

24.09.2021

15:19

0

Roker je otkrio da se Svetlana odično snalazi u ulozi članice žirija

Ušla je u zverinjak i ujeda vrlo dobro! Đorđe David priznao na čemu zavidi Ceci Ražnatović
G.G./ATAImages

Roker i stručni član žirija „Zvezda GrandaĐorđe David progovorio je o aktuelnostima u popularnom muzičkom takmičenju, osvrnuo se i na trenutnu epidemiološku situaciju i planovima u karijeri.

- Zavisimo od kovida sada, ne znamo kako će se odvijati situacija. Zavidim Portugalcima, oni će uskoro da ukinu sve mere, jer se vakcinisalo preko 80 posto njih. Meni kažu da je najviše umetnika preminulo od kovida, što nije čudno, jer mi kako čujemo da se neka mera popustila, tako jurnemo da nastupamo kako bi zaradili neki dinar. Ako ste na početku karijere ili ste velika muzička zvezda, svi osećamo promaju u džepu - ispričao je Đorđe David.

G.G./ATAImages
 

Osim toga, roker je sa javnošću podelio i svoje mišljenje o novoj članici žirija Svetlani Ceci Ražnatović, ali i priznao da mu nedostaje koleginica Jelena Karleuša, sa kojom je često zbijao šale i pravio šou.

G.G./ATAImages
 

- Odlazak Jelene je napravio tu neku vrstu nostalgije, fali nam realno. Međutim, Ceca je neko ko je doneo potpuno drugu boju, različitu i veoma, veoma intrigantnu. Ona je ozbiljan igrač, pokazala je to u emisiji, tu joj jako zavidim. Ona je na keca legla u priču, ušla u zverinjak i krenula da ujeda vrlo dobro. Iz emisije u emisiju ona se otvara sve više i upada u igru. U prošloj emisiji je oplela po Miliju, u ovoj sada koju ćemo gledati oplela je po Bosancu. Uopšte ne sumnjam da će naći razlog za svakog od nas da ga dobro ispresliša i da pokaže koliko je spremna na igru. A onda slede i kontraudarci. Veoma je inspirativna i uklopila se odlično - rekao je Đorđe David za Kurir televiziju.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti