Partner joj i pravi i rešava probleme! Marina Visković: Udala bih se za milionera, maltretirala spremačice...

27.09.2021

12:09

0

Pevačica je šokirala stavovima o muškarcima, kroz ljubavne savete koje daje svojim pratiocima na Instagramu

Partner joj i pravi i rešava probleme! Marina Visković: Udala bih se za milionera, maltretirala spremačice...
Copyright Marina Visković, Foto: ATAImages

Pevačica Marina Visković kao da je postala savetnik za ljubav, pa neretko odgovara svojim fanovima na Instagramu kako da se snađu u određenim situacijama u vezi ili braku. Kroz te njene iskrene izjave, ona otkrije i koliko veruje u ljubav, da li bi se udala, pa i ima li partnera, a sada je šokirala izjavom da bi se udala za milionera. 

Marina je bila u vezi deset godina, a po svemu sudeći razočarala se u muškarce, te je na obično pitanje o tome šta bi bila da nije pevačica, napisala:

instagram/marina_viskovic_official
 

- Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kod kuće, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide - poručila je Viskovićeva, ali ubrzo rekla da se šali.

instagram/marina_viskovic_official
 

- Šalim se naravno. Ja sam umetnička duša cela, tako da bilo šta što ima veze sa tim, kao i psihologija. To je, naravno, moja ljubav.

Međutim, u već sledećem izlaganju, pevačica je istakla da se plaši udaje, te provukla kako se snašla nakon raskida.

instagram/marina_viskovic_official
 

- Ja nešto baš imam paranoju od udaje ceo život. Sve mislim nema više ništa od strasti, truda, osvajanja emocija, kao da postajem nečija lutka "sigurica". Kao da će mrak, čitaj brak, da me pojede. Nisam sigurna da li će se pojaviti neko da me razuveri - bila je iskrena ona, pa dodala:

- Prvi put sam sama, bilo mi je dugo jako čudno ali uspela sam da se snađem i osećam se sjajno kao što vidite. Ja sam neko kome partner rešava probleme, ali ih takođe i pravi - nasmejala se pevačica, a zatim napisala da se šali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike