Tako lepa, a tako omražena: Tri razloga zašto mnogi mrze Gvinet Paltrou

27.09.2021

12:39

0

Glumica već dugo nosi ovu „titulu" i, na prvi pogled, nimalo joj ne smeta

Tako lepa, a tako omražena: Tri razloga zašto mnogi mrze Gvinet Paltrou
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Gvinet Paltrou je rođena na današnji dan, 27. septembra 1972. u Los Anđelesu. Osim kao glumica, izuzetno je poznata i kao plavuša krhke figure, koju je zadržala i pošto se ostvarila kao majka, bivša supruga osnivača „Koldpleja", ali i kao ličnost koju javnost u velikom broju - mrzi. „Titulu" mahom omražene zvezde gotovo i ne ispušta iz ruku, a to joj, čini se, nimalo i ne smeta.

Ne odustaje od saveta za bolji i zdraviji život, ma koliko često bili neobični, pa i netačni. Od „hejtera", prema sopstvenom priznanju, očekuje mnogo, a kako „toj ulozi niko nije dorastao" po njenom mišljenju - ne mogu joj ništa.

Tri razloga zašto

Ona, reklo bi se, ima sve - godine su za nju samo broj, novca na pretek, poslovnih, pa i privatnih avantura, a svojevremeno, jedan strani tabloid i zvanično joj je „uručio" zvanje - najomraženije. Na dan kada slavi 49. rođendan i za sve one koje interesuje zašto je to tako, pronašli smo tri razloga koji pojašnjavaju kako dolazi do tako negativnih reakcija kada je reč o njoj.

Bahata

Brojne poznate ličnosti troše „i levo i desno", ali Gvinet je „prešla igricu", naveo je jednom „Cheatsheet". Sve što neko može ili ima - ona (tvrdi) da može bolje, jače, ima više... A „sakupljač negativnih komentara" tek je postala po pokretanju „Goop-a", gde objavljuje, na primer, recepte za obroke u kojima navodno i sama uživa, a koji niti su toliko zdravi, niti je u pitanju porcija koja bi i detetu bila dovoljna. Odeća koju nosi je preskupa, a i nju ima običaj da preporučuje svima, kao da svi mogu tako nešto sebi da priušte. Kada se, međutim, susretne s takvim komentarima - čudi se i, na kraju, gubi interesovanje.

Gvinet Paltrou Profimedia
 

Puna je sebe

Jednom je rekla kako ima „zadnjicu striptizete od 22 godine", drugi put kako je „mnogo lakše sedeti kod kuće i kritikovati druge, ali ona bi da inspiriše", a ovo su samo dve male izjave u moru drugih kojima se mnogima „popela na vrh glave". Komplimenti kojima je nekolicina obasipa (od toga da je lepa, talentovana, brižna, pametna), sitni su u odnosu na one kojima samu sebe čašćava i to vrlo javno. Šta više, ona toliko vodi računa o sebi da je jednom usred intervjua krenula da radi jogu, jer „to ne može da čeka".

Gvinet Paltrou Profimedia
 

Posrećilo joj se

Iako ona to oštro poriče, većina veruje da je karijeru izgradila samo zato što je ćerka poznatih Blit Daner i Brusa Paltroua.

- Prvo, zašto me mrze? I to više od, na primer, Krisa Brauna? Šta sam ja uradila? - postavila je ona jednom pitanje, a misleći na repera koji je svojevremeno pretukao devojku (ni manje, ni više, Rijanu).

- Nije tačno da sam razmažena i da se nisam trudila da steknem sve što jesam. Moji roditelji su dali sve od sebe za mene i imala sam njihovu punu podršku, uvek, ali kada sam napustila koledž da bih se bavila glumom, kada je novac u pitanju, otac mi je rekao da ne mogu da računam na njega. Tako da mi nije pomagao sa, na primer, kirijom, niti sam imala neki svoj fond. Svakako, jasno mi je zašto neki ljudi misle tako, ali ne, nisam razmažena bogatašica - često je tvrdila.

 

 

Ipak, u većini slučajeva, nije joj pošlo za rukom da razuveri. I danas, važi za jednu od najomraženijih, iako zvanično ništa stravično nije uradila. Pojedincima, takođe, smeta i samo zato što postoji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike