Tviteraši ućutkali Džala Brata: Sad i Beograd možeš da sanjaš! (FOTO)

27.09.2021

09:43

0

Autor: M. Gudžulić

Od incidenta u Nišu, reper je znatno smanjio aktivnost na društvenim mrežama, a sada, kada se i oglasio - nije se proslavio

Tviteraši ućutkali Džala Brata: Sad i Beograd možeš da sanjaš! (FOTO)
Džala Brat i Buba Koreli - Copyright ATAImages/M. M.

Džala Brat se zajedno sa Bubom Korelijem nedavno našao u fokusu javnosti, pošto je na njihovom nastupu u Nišu prebijen dečak. Od tada, reper se znatno ređe oglašavao na društvenim mrežama, međutim sada, kada je i načinio jedan „onlajn korak", nikako nije prošao neopaženo.

Naime, podelivši jedan prizor iz Njujorka, koji je svojevremeno, prema potpisu, bio njegov veliki san, stigao mu je odgovor na koji zasigurno nije računao, a koji je - iznova privukao ogromnu pažnju.

- Nekada sam sanjao sve ovo u sobi dva sa dva - piše u Džalinoj objavi.

 

 

- Sada ovo možeš da sanjaš - glasi odgovor, ispod fotografije prizora iz Beograda.

 

 

Podsećanja radi, nakon incidenta i peticije koja je pokrenuta, Bubi i Džali je zabranjen ulazak u Srbiju. Razlog, ipak, nije istican, koliko je jasno da je niz skandala prethodio toj odluci. Poznati dvojac u Nišu je nastupao sa reperom Inasom, a dok je on pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini su dohvatili momci iz obezbeđenja i doslovno ga bacili u publiku. Nakon toga, zaleteli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se videlo na snimku koji je kružio i društvenim mrežama, jedan od ljudi iz obezbeđenja odgurnuo je momka i nekoliko puta ga udario.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike