Kajli Džener konačno pokazala trudnički stomak: Dirljivim snimkom raznežila fanove (VIDEO)

08.09.2021

18:02 >> 20:01

0

Autor: Marija Mitić

U videu koji je objavila se rekapituliraju događaji, od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju, preko reakcija njenog partnera Trevisa Skota i trogodi?

Kajli Džener konačno pokazala trudnički stomak: Dirljivim snimkom raznežila fanove (VIDEO)
Copyright Kajli Džener, Foto: Profimedia

O drugoj trudnoći najmlađe milijarderke na svetu, Kajli Džener, dugo se spekulisalo, a njena majka Kejtlin je krajem meseca ove navode u javnosti i potvrdila.

Sve do sada, Kajli se o navodima da je u drugom stanju nije izjašnjavala, međutim, danas je objavila dirljiv video snimak, kojim je to potvrdila.

U videu koji je objavila na Instagramu se rekapituliraju događaji, od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju, preko reakcija njenog partnera Trevisa Skota i trogodišnje ćerkice Stormi Vebster, pa sve do atmosfere sa ultrazvučnog pregleda kod doktora.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kajli je ponosno pokazala i trudnički stomak, kao i kako ga ljubi njena ćerkica, što je posebno raznežilo fanove. Dženerova pak nije otkrila pol bebe kao ni kada očekuje porođaj.

Kajli Džener, Foto: Profimedia

Podsetimo, od očiju javnosti Kajli je uspešno skrivala svoju prvu trudnoću čitavih devet meseci. Njena majka joj je, međutim pokvarila planove što se tiče skrivanja druge trudnoće, rekavši 20. avgusta, u kampanji za kandidaturu guvernerke Kalifornije, da očekuje 19. unuče i time potvrdila spekulacije koje su uveliko trajale.

Kajli Džener, Foto: Profimedia

– Stalno govorim deci, nisu baš najsrećniji zbog toga, ali ja bih volela da imam 30 unučića, rekla je Dženerova tada i dodala kako je upravo saznala da njena ćerka očekuje drugu bebu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike