Olivera Jovićević se povlači sa RTS-a

23.09.2021

12:29 >> 13:37

0

Autor: D. Božović

Autorka emisije Upitnik” otkrila je pratiocima da je zbog zdravstvenog stanja i terapije primorana da bude odsutna sa televizije

Olivera Jovićević se povlači sa RTS-a
Copyright Olivera Jovićević, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i autorka emisije „Upitnik” Olivera Jovićević obavestila je verne pratioce i gledaoce javnog servisa da će se privremeno povući sa ekrana.

Olivera Jovićević, Antonio Ahel/ATAImages

Naime, zbog velikog interesovanja i neprestanih pitanja kada će početi njena emisija, ona je Instagram profilu napisala da je zbog zdravstvenog stanja prinuđena da napravi pauzu, te da će određeni vremenski period biti odsutna, kako bi se lečila i potom spremna vratila na male ekrane.

Olivera Jovićević, Printscreen Instagram/olivera_jovicevic

– Hvala svima vama koji se interesujete za početak nove sezone Upitnika. Želim da vas obavestim da se privremeno povlačim iz programa RTS iz zdravstvenih razloga. Reč je o posledicama povrede, zbog koje je potrebna dugotrajna i uporna terapija. Hvala lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra Srbije, zahvaljujući kojima verujem da ću uskoro moći da se vratim normalnom životu i radu – napisala je ona, pa se zahvalila pratiocima na bojnim porukama podrške.

– Hvala na porukama i podršci – završila je Olivera obraćanje na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike