Nismo u kontaktu! Nadica Sečivanović progovorila o odnosu sa tetkom Biljanom: Nisam bila kod nje na svadbi

23.09.2021

15:54 >> 16:12

0

Autor: D. Božović

Mlada pevačica je objasnila da je ona dete razvedenih roditelja, te da kod Biljane nije bila na svadbi i da vode potpuno drugačije živote

Nismo u kontaktu! Nadica Sečivanović progovorila o odnosu sa tetkom Biljanom: Nisam bila kod nje na svadbi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Privatna arhiva

Mlada pevačica Nadica Sečivanović, nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda”, konačno je počela da ostvaruje svoje snove. Tokom učešća u popularnom muzičkom takmičenju najveći neprijatelj joj je kako kaže, bila trema, a danas hrabrim korakom gradi svoju karijeru uz podršku prijatelja i kolega.

– Godinama unazad radim na tome da prevaziđem tremu, zato sam i napravila taj prvi korak i odlučila da snimim svoju prvu pesmu. Moram da priznam da mi je bilo veoma teško, ali kada sam videla sve moje saradnike, kolege i prijatelje na promociji laknulo mi je i puno mi je srce – rekla je Nadica.

Nadica Sečivanović, Privatna arhiva

Nakon sedam godina otkako je aktivno počela da se bavi pevanjem, njena prva pesma pod nazivom „Folira”, ugledala je svetlost dana, a sinoć je tim povodom organizovana i promocija, na kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti, ali njena tetka, pevačica Biljana Sečivanović nije došla. Nadica je priznala da joj je teško što zajedno ne slave njen uspeh, pa zatim otkrila i pravi razlog zbog kojeg Biljana nije uz nju.

Nadica Sečivanović, Privatna arhiva

– Neće doći Biljana, jer nas dve nismo u u kontaktu već nekoliko godina. Svašta se tu izdešavalo, ja nisam bila kod nje na svadbi, tako da bi bilo glupo od mene da sam poslala pozivnicu i očekivala da bude sa mnom. Dan kad se udavala mi je bilo mnogo teško. Baš mi je teško da pričam o tome i naravno da bi mi bilo drago da je ona sada ovde. To je moja rođena tetka, moja krv. Tetka i ja se nikada nismo posvađale i ja sam imala puno poštovanje prema njoj, iako se ne čujemo sada. Ja sa ocem nemam kontakt, meni su razvedeni roditelji i tetka je uvek bila uz nas, baš. Uz mene i moju sestru, ali sada vodimo različite živote – rekla je Nadica za Toxictv.rs.

Bijana Sečivanović sa suprugom, Foto: A.A/ ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike