Morali su da se kriju: Džej Ramadanovski ispričao kako je izgledao početak velike ljubavi sa bivšom suprugom

25.11.2020

22:59 >> 22:22

0

Pevač je otvorio dušu u emisiji i prisetio se najvažnijih događaja iz svog života

Morali su da se kriju: Džej Ramadanovski ispričao kako je izgledao početak velike ljubavi sa bivšom suprugom
Džej - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Džej Ramadanovski (56) pričao je otvoreno o velikoj ljubavi koju je oseća prema bivšoj supruzi Nadi od momenta kad ju je upoznao, o tome koliko se u poslednjih 15 godina promenio, ali i o svom najdražem koncertu. On je dušu otvorio gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom” kod Vesne Dedić, gde je u kratkim crtama sumirao svoj život.

– Promenio sam se za ovih 15 godina. Dobio sam unuke. Bio sam operisan, sad sam, hvala Bogu, dobro. Ja sam bio u Austriji na operaciji i bio sam na dvadesetom spratu. Hteo bih da pozdravim sve naše iz bivše Jugoslavije koji su me bodrili i pravili mi klopu i slali mi pisma – kazao je pevač, a onda se osvrnuo na najemotiviji koncert koji je održao:

– Koncert na Tašmajdanu za mene je bio najemotivniji ikada, tada se keva pojavila sa cvecem koje je sadila u svojoj bašti. Sestre su bile kod nje, a ja kod oca. Ona nije volela da dolazi na koncerte, jednostavno je bila takva žena, zato mi je koncert na kome se pojavila ostao u posebnom sećanju.

Džej je više puta pričao da je imao mnogo devojaka i žena u životu, ali da je samo njegova bivša supruga Nada, sa kojom ima ćerke Anu i Mariju, bila jedina i prava njegova ljubav. Pevač ima i njeno ime istetovirano na ruci, a u emisiji je ispričao kako su se upoznali.

Foto: Printscreen Youtube/Emisija Premijera

– Ma, odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci, pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka, upoznao sam Nadu, ona je bila sestra mog druga tu iz kraja, to je bio „love story na daljinski” u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno – ispričao je Džej i dodao kakav je bio u braku, ali i sada kao bivši muž:

– Koliko god da sam skitao, uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan-danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku.

PROČITAJTE JOŠ:

Petar Mitić podelio potresnu priču o devojci koja je preminula na njegovom nastupu: Izgubio sam iskrenog i pravog prijatelja

Jelena Janković trudna: Poznat i pol bebe!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike