Marina Tucaković skinuta sa respiratora: Otkrivene nove informacije o njenom zdravstvenom stanju

15.09.2021

20:32

0

Autorka brojnih hitova danas je prebačena u KBC Dragiša Mišović

Marina Tucaković skinuta sa respiratora: Otkrivene nove informacije o njenom zdravstvenom stanju
Copyright Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Marina Tucaković, naša najpoznatija autorka mnogih velikih hitova, od juče vodi najveću borbu – onu za život. Kako je njen sin Laća ispričao, Marina je imala gušenje, a onda odvezena u bolnicu, da bi kasnije bilo saopšteno da ima koronu, te da je priključena na respirator. Međutim, iz bolnice stižu lepe vesti!

Marina je danas iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, gde je bila priključena na respirator ali je, kako se navodi, večeras skinuta sa respiratora i oseća se mnogo bolje.

Marina Tucaković/Foto:24sedam/D.B.

– Marina je u toku večeri skinuta sa respiratora i oseća se mnogo bolje. Ona je žena koja se neverovatnom snagom i pozitivnom energijom lavovski bori sa svime što ju je zadesilo. Svi se nadaju njenom brzom oporavku i izlasku iz bolnice – otkrio je izvor za Pink.rs.

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i neverovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike