Marina Tucaković je napravila najveće hitove Tanji Savić, a zbog ovoga se razočarala u nju

20.09.2021

10:02

0

Uradila joj je prvi album sa kog su sve pesme postale slušane

Marina Tucaković je napravila najveće hitove Tanji Savić, a zbog ovoga se razočarala u nju
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula je juče u 67. godini. Pored karcinoma sa kojim se godinama borila, Marina se zarazila koronavirusom, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiša Mišović. Marina je neko ko je zaslužan za karijere mnogih pevača i pevačica, a jedna od njih je Tanja Savić, kojoj je napisala brojne hitove.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Marina je uradila Tanji prvi album, zbog čega joj je pevačica bila neizmerno zahvalna.

– Ova žena mi je napisala moj prvi album i sve one hitove koje znate, ‘Tako mlada’, ‘Za moje dobro’ (moju prvu pesmu), ‘Zašto me u obraz ljubiš’, ‘Kao brodovi’, ‘Minut ljubavi’, ‘Poludela’… Marina, ponosna sam jer si prepoznala moj talenat i što tvoje ime stoji iza svih mojih najlepših pesama. Putuj sa anđelima… Ostavila si trag u vremenu – napisala je Tanja na svom nalogu na Instagramu.

Marina je veoma volela Tanju, ali je u jednom trenutku priznala da je očekivala više od nje. Naime, Tucakovićeva je u jednom intervjuu, na pitanje ko ju je razočarao na estradi, odgovorila sledeće:

– Mislila sam da će Tanja Savić biti mnogo veća zvezda. Fino je krenula, ali, eto. Uradila sam joj najveće hitove – rekla je tada Marina.

U to vreme je, inače, Tanja živela u Australiji i posvetila se porodici.

O njihovoj saradnji se mnogo pričalo i pisalo, pa se čak navodilo i da je Tanja u jednom trenutku odbila Marinine tekstove jer je smatrala da joj je napisala nešto zbog čega će ona ispasti neinteligentna. Međutim, to je demantovano, te se pojavila informacija da je Tanja u tom trenutku odlučila da krene drugim putem, što ne znači da neće dalje sarađivati.

Tanja Savić, ATAImages/ Antonio Ahel

Marina je, kako je njen suprug izjavio, radila praktično do poslednjeg dana, a da li će se neka od tih pesama naći i u Tanjinim rukama ostaje da se vidi.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike