Mirki Vasiljević lekari zabranili da putuje: Glumica neće moći da se porodi u Srbiji

31.08.2021

12:37

0

Supruga Vujadina Savića trebalo bi na svet da donese njihovo četvrto dete početkom oktobra, a ukoliko sve bude kako treba, prvom prilikom će doći u rodnu d

Mirki Vasiljević lekari zabranili da putuje: Glumica neće moći da se porodi u Srbiji
Mirka Vasiljević, Printscreen TV Prva

Glumica Mirka Vasiljević prinuđena je da promeni planove kad je reč o predstojećem porođaju sa četvrtim detetom iz zdravstvenih razloga.

Iako je planirala da se porodi u Srbiji, u Jutarnjem programu “Prve” televizije otkrila je da se trenutno nalazi na Kipru i da su joj lekari zabranili da leti avionom.

– S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam – istakla je glumica na početku razgovora sa voditeljem Filipom Čukanovićem.

Filip Čukanović i Mirka Vasiljević, Printscreen TV Prva

– U principu meni je termin početak oktobra. S obizrom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve to mnogo brže ide. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve to moja volja i želja, već i sudbina – objašnjava nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića.

Iako je najpre bilo planirano da njihovo četvrto dete dođe na svet u Srbiji, to se ipak neće dogoditi.

– Sledeće nedelje idem ovde kod doktora da se malo upoznamo, vidimo, popričamo i pogledam bolnicu. Verujem da ću posle toga imati više detalja o stanju iznutra, spolja sam okej, ali da doktori kažu kako je unutra. Ovde ću se poroditi, ako sve bude u redu sa mnom i bebom, a verujem da hoće. Ako sve bude okej, eto nas u novembru u Beogradu da se malo i radi – izjavila je Mirka prilikom uključenja sa Kipra.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATAImages/Antonio Ahel

Kako Vasiljevićeva i sama priznaje, u javnosti često ima prilike da čuje šale na račun Vujadina i nje, te su komentari uglavnom vezani za to koliko dece imaju.

– Meni je veoma simpatično kako se ljudi šale sa mnom na neki pozitivan način. Još toliko, pa još ovoliko. Često mi se dešava da me pitaju koliko beše imate dece, petoro, šestoro? Ja im kažem, “pa nisu to čarape, pa da li ih sada imam petoro ili šestoro”. Ipak treba izneti trudnoću, roditi, odgajiti, vaspitavati, finansirati. Nije sve to baš tako jednostavno, ali eto kažem, nemojte baš puno da me napadate, čekala sam sedam godina za četvrto dete, nije baš jedno za drugim, treće za četvrtim – rekla je Mirka, a potom dodala:

– Bogu hvala imam lake trudnoće. Imamo više sreće, nego pameti. U današnje vreme smo počastvovani što je tako.

Mirka Vasiljević, Foto: A.A./ATAImages

Mirka je navela i da neće praviti pauzu od posla.

– Pauze neće biti ukoliko ja budem živa, zdrava i prava. I ukoliko budem dobila zeleno svetlo od doktora, pauze apsolutno nema potrebe da bude. Meni rad prija i nekada volim da preteram sa radom, te od kada znam za sebe radim i funcionišem sa dosta obaveza. Kod mene nikada ništa nije bilo normalno i uvek je nešto naopačke – ispričala je glumica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi