Šok u "Zvezdama Granda"! Ceca umesto Karleuše u žiriju najvećeg takmičenja!

03.09.2021

13:50 >> 07:42

0

Autor: Marija Mitić

Najveći preokret u istoriji ovog šou programa

Šok u "Zvezdama Granda"! Ceca umesto Karleuše u žiriju najvećeg takmičenja!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Kako kažu iz Grand produkcije, sigurni su da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

– Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biće gledanija nego ikad – saopštili su čelnici ovog projekta.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce je produkcija pripremila još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulaze sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Jelena Karleuša, Foto: ATAImages

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike